'Volgende aflevering downloaden' gebruiken

Gebruik Volgende aflevering downloaden (Smart Downloads genoemd op apparaten met Windows 10 of Windows 11 en bepaalde Chromebook- en Chromebox-modellen) om de volgende aflevering van een serie automatisch te downloaden. Als je een gedownloade aflevering hebt afgekeken, wordt deze verwijderd. De volgende aflevering van de serie wordt dan automatisch voor je gedownload.

Als je geen verdere afleveringen van een serie meer kunt downloaden, wordt de laatst gekeken aflevering niet verwijderd.

Schakel Volgende aflevering downloaden als volgt in of uit:

1. Open de Netflix-app en tik op Downloads .

• Open op een apparaat met Windows 10 of Windows 11 de Netflix-app en selecteer Menu en dan Mijn downloads.

2. Selecteer boven in het scherm op Smart Downloads.

3. Gebruik de schuifoptie onder Volgende aflevering downloaden om de functie in of uit te schakelen.

Volgende aflevering downloaden:

• Is beschikbaar op apparaten die downloads ondersteunen en waarop de meest recente versie van de Netflix-app wordt uitgevoerd.

• Werkt wanneer je bent verbonden met wifi, dus je mobiele data worden niet verbruikt.

• Is verder niet van invloed op de opslagruimte van het apparaat, behalve wat je al hebt gedownload.

Controleer als de volgende aflevering niet wordt gedownload of:

• Volgende aflevering downloaden is ingeschakeld.

• Je apparaat is verbonden met wifi.

• De serie bevat een volgende aflevering.