Aan de slag met Netflix

Welkom bij Netflix. Fijn dat je lid bent geworden. We helpen je graag om zoveel mogelijk uit je lidmaatschap te halen. Hieronder vind je nuttige informatie om je op weg te helpen. Als een onderwerp ontbreekt, kun je dit proberen te vinden in ons Helpcentrum. Ga naar Wat is Netflix? als je je nog niet hebt geregistreerd en meer wilt weten.

Aanmelden

Nadat je de Netflix-app of -website hebt geopend, klik je op Aanmelden (Sign In) om naar je account te gaan. Je kunt dan direct kijken. Je kunt je aanmelden vanaf een of meer apparaten die compatibel met Netflix zijn. Raadpleeg de stappen voor probleemoplossing in Ik kan me niet aanmelden bij Netflix als er problemen optreden. Als je de Netflix-app niet hebt, ga je naar Hoe download ik de Netflix-app?.

Profielen maken

Je kunt profielen maken voor leden in je gezin zodat ze hun eigen gepersonaliseerde beleving op Netflix hebben. Je account kan maximaal vijf individuele profielen bevatten en je kunt voor elk profiel een niveau voor leeftijdsclassificatie instellen. Elk profiel heeft eigen aanbevelingen op basis van de beoordelingen en smaken voor dat profiel.

Series en films zoeken

Zoek titels waarin je geïnteresseerd bent of blader door suggesties van Netflix om je volgende titel te vinden. Zodra je titels kijkt en beoordeelt, vind je in onze aanbevelingen steeds meer content die je leuk zult vinden. Je kunt ook ondertiteling, captions of alternatieve audio inschakelen voor veel titels of door titels met ondertiteling of audio in je voorkeurstaal bladeren.

Je account beheren

Je kunt je accountgegevens op elk gewenst moment bijwerken en je e-mailadres, telefoonnummer of zelfs je abonnement wijzigen door in het Netflix-menu de optie Account te selecteren. Vanaf de pagina Account kun je ook bedieningselementen voor content aanpassen, zoals de afspeelkwaliteit, taal en ondertitelling. In de onderstaande artikelen kun je lezen hoe je je account beheert.

Lidmaatschap en facturering

Abonnementsgegevens

Instellingen

Mijn profiel

Kijken op verschillende apparaten

Heb je meer dan één apparaat dat compatibel is met Netflix? Je kunt altijd van apparaat wisselen! Je abonnement bepaalt op hoeveel apparaten (schermen) je tegelijkertijd kunt kijken, maar je kunt elk gewenst aantal apparaten koppelen aan je account. Als je wilt kijken op een nieuw of ander apparaat, meld je je gewoon bij Netflix aan op dat apparaat. Op devices.netflix.com vind je meer informatie over compatibele apparaten. In ons artikel over het downloaden van de Netflix-app kun je nalezen hoe je een nieuw apparaat instelt.

Onderweg kijken

Je hebt in meer dan 190 landen wereldwijd toegang tot Netflix. Het maakt niet uit of je op weg naar je werk bent, een wereldreis maakt of naar een nieuw adres verhuist: je kunt Netflix altijd meenemen. Als je weet dat je offline zult zijn, kun je series en films op Netflix downloaden. Wil je Netflix kijken op een andere breedtegraad of in een andere tijdzone? Lees wat je kunt verwachten als je reist of verhuist.