Hoe start ik mijn Netflix-account opnieuw?

Als je Netflix opnieuw wilt starten om weer je favoriete films en series te kijken, meld je je aan bij Netflix.com en klik je op Lidmaatschap hernieuwen (Restart Membership) via een van de profielen (behalve kinderprofielen).

Als je account inactief is, wordt je gevraagd om je lidmaatschap opnieuw te starten nadat je je hebt aangemeld bij Netflix. De factureringsdatum wordt gewijzigd in de datum waarop je je lidmaatschap opnieuw start.

Als je account nog niet is gesloten, kun je je actieve accountstatus behouden door op de pagina Account op Lidmaatschap hernieuwen (Restart Membership) te klikken. De factureringsdatum wordt niet gewijzigd.