Hoe zeg ik Netflix op?

We zien je niet graag gaan, maar als je je lidmaatschap wilt opzeggen, hoef je alleen maar op de pagina Account op Lidmaatschap opzeggen (Cancel Membership) te klikken. Als je de knop Lidmaatschap opzeggen (Cancel Membership) niet ziet en je voor Netflix betaalt via facturering voor partners, volg dan de onderstaande opzegstappen voor jouw factureringsmethode.

Als je lid in de VS bent, kun je je dvd-abonnement opzeggen op de pagina Account.

Vragen over opzegging

Wat gebeurt er als ik Netflix voortijdig opzeg?

Geen probleem! Je kunt Netflix blijven kijken totdat je account automatisch wordt gesloten aan het einde van de huidige factureringsperiode, zelfs als je een proefabonnement hebt.

Klik op de pagina Account op Factureringsgegevens (Billing details) als je wilt bekijken wanneer het account wordt gesloten.

Moet ik helemaal opnieuw beginnen wanneer ik mijn Netflix-account hernieuw?

We bewaren je kijkactiviteit gedurende tien maanden nadat je account is gesloten, dus als je binnen die periode besluit terug te komen, kun je verdergaan waar je was gebleven.

Je aanbevelingen en beoordelingen worden ook gedurende tien maanden opgeslagen. Als je dvd's van ons ontvangt, bewaren we ook je wachtlijst gedurende tien maanden nadat je account is beëindigd.

Brengt Netflix kosten in rekening als ik mijn account opzeg?

Netflix brengt geen lidmaatschapskosten meer in rekening, tenzij je je account hernieuwt. Als je opzegt terwijl je factureringsperiode nog niet is afgelopen, kun je Netflix blijven kijken totdat je account automatisch wordt geannuleerd.

Als je dvd's of Blu-rays per post hebt ontvangen, moet je deze binnen zeven dagen na de sluiting van je account terugsturen om kosten te voorkomen.

Wat gebeurt er als ik Netflix opzeg terwijl mijn account tijdelijk is geblokkeerd?

Je account wordt meteen afgesloten en je kunt geen Netflix meer kijken. Er worden geen verdere servicemaanden in rekening gebracht.

Wat gebeurt er als ik Netflix opzeg en een cadeaukaart of promotiebalans heb op mijn account?

Je account wordt opgeheven nadat het bedrag op de Netflix-cadeaubon of het promotiesaldo volledig is gebruikt. Nadat je jouw verzoek om opzegging hebt gedaan, kun je nog blijven streamen voor het aantal maanden dat je nog op de cadeaubon of het promotiesaldo hebt staan. Zodra het bedrag op het promotiesaldo volledig is gebruikt, wordt je account opgeheven en kun je niet langer streamen.

Kan ik opnieuw lid worden als ik Netflix opzeg?

Natuurlijk! We zien je graag terug. Wanneer je dus wilt, kun je je Netflix-account hernieuwen vanaf de pagina Account.

Hoe zeg ik Netflix op als ik wordt gefactureerd via iTunes?

Zie onze instructies in Je account beheren via iTunes als je je account hebt gemaakt via de Apple TV of de Netflix-app via iTunes en wordt gefactureerd via een iTunes-account.

Hoe zeg ik Netflix op als ik wordt gefactureerd via Google Play?

Zie onze instructies in Je abonnement beheren via Google Play als je je account via je mobiele Android-apparaat hebt aangemaakt en je via Google Play wordt gefactureerd.

Hoe zeg ik Netflix op als ik wordt gefactureerd door BT (British Telecom)?

Neem contact op met de ondersteuning van BT op BT.com als je je account via BT hebt aangemaakt en je via BT wordt gefactureerd.