Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Je kunt je Netflix-abonnement altijd wijzigen via je lidmaatschap.

Wijzig je Netflix-abonnement als volgt:

1. Meld je aan bij de Netflix-website en ga naar de pagina Account.

2. Selecteer onder Details abonnement (Plan Details) de optie Abonnement wijzigen (Change Plan). (Als je Abonnement wijzigen (Change Plan) niet ziet, kun je contact opnemen voor hulp.)

Opmerking:
    Als je account is geblokkeerd, kun je het abonnement pas wijzigen nadat het account is gedeblokkeerd.
  3. Je ziet dan een pagina waarop je beschikbare abonnementen en prijzen kunt bekijken. Kies het gewenste abonnement en selecteer Doorgaan (Continue) of Bijwerken (Update).

4. Selecteer Wijziging bevestigen (Confirm Change) of Bevestigen (Confirm). De wijziging gaat in op de aangegeven datum.

Raadpleeg Hoe zeg ik Netflix op? als je in plaats hiervan je Netflix-abonnement wilt annuleren.