Ondertiteling, captions of alternatieve audio gebruiken

Je kunt ondertiteling, captions en alternatieve audio in- of uitschakelen voor veel series en films. Netflix geeft vijf tot zeven relevante talen weer op basis van je locatie- en taalinstellingen. Bij downloads geeft Netflix twee relevante talen weer.

Gebruik ondertiteling, captions of alternatieve audio als volgt:

1. Open Netflix.

2. Selecteer een serie of film.

3. Tik tijdens het afspelen ergens op het scherm.

Apparaat

Actie

Mobile telefoons of tablets, computers

Tik of klik op het scherm.

Smart-tv, blu-rayspelers, settopboxen, gameconsoles, streaming mediaspelers

Druk op de afstandsbediening op pijl-omhoog of pijl-omlaag.

Apple TV 2 of Apple TV 3

Houd de middelste knop op de Apple TV-afstandsbediening ingedrukt.

Apple TV 4 en Apple TV 4K

Swipe omlaag op de Apple TV-afstandsbediening.

4. Selecteer boven of onder in het scherm op het dialoogvensterpictogram .

5. Breng wijzigingen aan in de selecties voor audio of ondertiteling.

Opmerking:
Voorkeuren voor ondertiteling worden niet opgeslagen wanneer je Kids-series of -films kijkt.