Waarom is ondertiteling niet beschikbaar in een bepaalde taal?

Voor de meeste titels is ondertiteling beschikbaar in veel talen. Als er in een bepaalde taal geen ondertiteling is, kan dit komen door:

• je locatie

• taalinstellingen van je profiel

• de serie of film die je wilt kijken

• het apparaat waar je op kijkt

Als je Netflix kijkt, heb je meestal de keuze uit de vijf tot zeven populairste ondertiteltalen uit je regio, en de twee populairste talen voor gedownloade titels.

Ondertiteling is mogelijk niet beschikbaar in een gewenste taal voor specifieke titels wegens contentlicenties en afspraken over series.

Ik zie geen optie voor ondertiteling in een bepaalde taal

Als ondertiteling niet beschikbaar is in een bepaalde taal, kun je het volgende doen:

Waarom zie ik ondertiteling in een bepaalde taal niet op alle apparaten?

Probeer een ander apparaat als ondertiteling voor een titel wordt aangeboden in je voorkeurstaal, maar niet wordt weergegeven op je apparaat. Mogelijk ondersteunt de Netflix-app geen ondertiteling voor talen die niet het Latijnse alfabet gebruiken op apparaten die zijn geproduceerd vóór 2014. Op de meeste nieuwere apparaten worden talen die deze alfabetten gebruiken echter wel ondersteund.

Opmerking:
Gebruik 2014 als een algemene richtlijn voor wanneer apparaten ondersteuning begonnen te bieden voor talen met niet-Latijnse alfabetten. Er kunnen ook apparaten gemaakt zijn na 2014 die deze talen niet ondersteunen.

Waarom zijn niet alle seizoenen ondertiteld?

Voor sommige series komt de ondertiteling van elk seizoen bij verschillende bronnen vandaan. In sommige gevallen worden seizoenen die Netflix heeft aangeboden vóór 2018, niet ondertiteld op alle apparaten. Probeer een ander apparaat om het gewenste seizoen te kijken als niet alle seizoenen zijn ondertiteld.