Waarom is ondertiteling niet beschikbaar in mijn taal?

Als ondertiteling niet beschikbaar is in je taal, komt dit mogelijk door de titel die je probeert te kijken, of het apparaat dat je gebruikt. Netflix biedt ondertiteling in veel talen en voor veel titels, maar voor bepaalde titels of talen is geen ondertiteling beschikbaar.

Waarom zie ik ondertiteling in mijn taal niet op alle apparaten?

Probeer een ander apparaat als ondertiteling voor een serie of film wordt aangeboden in je voorkeurstaal, maar niet wordt weergegeven op je apparaat. Mogelijk ondersteunt de Netflix-app geen ondertiteling voor niet-Latijnse alfabetten op apparaten die zijn geproduceerd voor 2014. Op de meeste nieuwere apparaten worden talen die deze alfabetten gebruiken echter wel ondersteund.

Opmerking:
De technologie van apparaten verschilt per fabrikant. Het productiejaar 2014 is bedoeld als algemene richtlijn voor wanneer apparaten voor het eerst niet-Latijnse alfabetten ondersteunen. Sommige apparaten die na 2014 zijn gemaakt, ondersteunen mogelijk geen niet-Latijnse alfabetten.

Waarom zijn niet alle seizoenen ondertiteld?

Voor sommige series komt de ondertiteling van elk seizoen bij verschillende bronnen vandaan. In sommige gevallen worden seizoenen die Netflix heeft aangeboden vóór 2018, niet ondertiteld op alle apparaten. Probeer een ander apparaat om het gewenste seizoen te kijken als niet alle seizoenen zijn ondertiteld.

Ik zie geen optie voor ondertiteling in mijn taal.

Als je voorkeurstaal niet wordt weergegeven als optie voor ondertiteling, is deze specifieke serie of film mogelijk niet ondertiteld in die taal. Op netflix.com/subtitles kun je nakijken welke series en films zijn ondertiteld in je voorkeurstaal.