Ondertiteling kan niet worden uitgeschakeld.

Als je een serie of film kijkt die in een andere regio is geproduceerd, dan kun je de ondertiteling mogelijk niet uitschakelen. Wegens de licentie van de inhoud wordt voor bepaalde titels standaard ondertiteling in de primaire taal van de regio weergegeven.

Voorkeuren voor ondertiteling worden niet opgeslagen wanneer je titels op Kids kijkt. Als je je instellingen voor ondertiteling telkens opnieuw moet instellen wanneer je probeert te kijken, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

Zie je de optie om ondertiteling uit te schakelen, maar lukt het niet? Volg dan de onderstaande stappen voor je apparaat.

Apple TV 2 of Apple TV 3

1. Start de Netflix-app.

2. Selecteer een serie of film.

3. Houd de middelste knop van de Apple TV-afstandsbediening ingedrukt terwijl de serie of film wordt afgespeeld.

4. Selecteer je voorkeursopties voor audio of ondertiteling.

5. Laat de serie of film minstens de helft van de duur afspelen. Hierdoor wordt je instelling opgeslagen voor als je later wilt kijken.

Nintendo 3DS

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit (Viewing Activity) en klik op de link Een probleem melden (Report a Problem) naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden (Report a Problem) niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Een ander apparaat proberen

Als de ondertiteling van series of films niet wordt weergegeven, moet je mogelijk een ander apparaat proberen om Netflix te kijken met ondertiteling.

Smart-tv van Samsung

Als het wijzigen van de opties voor ondertitels naar Geen (None) op je Samsung Smart TV uit 2011 of 2012 de ondertitels niet uitschakelt, raden we je aan een ander apparaat te gebruiken voor het streamen van Netflix. Omdat dit probleem alleen voorkomt bij oudere versies van de Netflix-app, kun je de instellingen voor ondertiteling wel aanpassen op andere apparaten.

Xbox 360

Als je ondertiteling in de Netflix-app hebt uitgeschakeld maar nog altijd ondertiteling ziet, is ondertiteling waarschijnlijk aangepast op je Xbox 360 zelf. Schakel deze als volgt uit:

1. Selecteer Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeem (System).

3. Selecteer Console-instellingen (Console Settings).

4. Selecteer Weergave (Display).

5. Selecteer Bijschriften (Closed Captioning).

6. Selecteer Uit (Off).

7. Sla je instellingen op en sluit af. Probeer vervolgens de serie of film opnieuw te kijken.

Xbox One

Als je ondertiteling in de Netflix-app hebt uitgeschakeld en nog altijd ondertiteling ziet, is ondertiteling waarschijnlijk nog aangepast op je Xbox One. Schakel deze als volgt uit:

1. Selecteer Instellingen (Settings).

2. Selecteer Gemakkelijke toegang (Ease of access).

3. Selecteer Bijschriften (Closed Captioning).

4. Selecteer Bijschriften uit (Closed Captioning Off).

5. Sla je instellingen op en sluit af. Probeer vervolgens de serie of film opnieuw te kijken.