Ondertiteling kan niet worden uitgeschakeld.

Als je een serie of film kijkt die in een andere regio is geproduceerd, dan kun je de ondertiteling mogelijk niet uitschakelen. Wegens de licentie van de inhoud wordt voor bepaalde titels standaard ondertiteling in de primaire taal van de regio weergegeven. Voorbeeld: als in Brazilië een titel met Engelse audio wordt afgespeeld, is het mogelijk dat de Portugese ondertiteling niet kan worden uitgeschakeld.

Zie je de optie om ondertiteling uit te schakelen, maar lukt het niet? Volg dan de onderstaande stappen voor je apparaat.

Nintendo 3DS

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit (Viewing Activity) en klik op de link Een probleem melden (Report a Problem) naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden (Report a Problem) niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Een ander apparaat proberen

Als de ondertiteling van series of films niet wordt weergegeven, moet je mogelijk een ander apparaat proberen om Netflix te kijken met ondertiteling.

Smart-tv van Samsung

Als het wijzigen van de opties voor ondertitels naar Geen (None) op je Samsung Smart TV uit 2011 of 2012 de ondertitels niet uitschakelt, raden we je aan een ander apparaat te gebruiken voor het streamen van Netflix. Omdat dit probleem alleen voorkomt bij oudere versies van de Netflix-app, kun je de instellingen voor ondertiteling wel aanpassen op andere apparaten.

Xbox 360

Als je ondertiteling in de Netflix-app hebt uitgeschakeld maar nog altijd ondertiteling ziet, is ondertiteling waarschijnlijk aangepast op je Xbox 360 zelf. Schakel deze als volgt uit:

1. Selecteer Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeem (System).

3. Selecteer Console-instellingen (Console Settings).

4. Selecteer Weergave (Display).

5. Selecteer Bijschriften (Closed Captioning).

6. Selecteer Uit (Off).

7. Sla je instellingen op en sluit af. Probeer vervolgens de serie of film opnieuw te kijken.

Xbox One

Als je ondertiteling in de Netflix-app hebt uitgeschakeld en nog altijd ondertiteling ziet, is ondertiteling waarschijnlijk nog aangepast op je Xbox One. Schakel deze als volgt uit:

1. Selecteer Instellingen (Settings).

2. Selecteer Gemakkelijke toegang (Ease of access).

3. Selecteer Bijschriften (Closed Captioning).

4. Selecteer Bijschriften uit (Closed Captioning Off).

5. Sla je instellingen op en sluit af. Probeer vervolgens de serie of film opnieuw te kijken.