Ondertiteling is te lang

Wanneer je in zowel de Netflix-app als op je apparaat hebt ingesteld dat je de ondertiteling wilt vergroten, kunnen de ondertiteling en captions te groot worden. Los het probleem op door de instellingen voor ondertiteling te wijzigen in je Netflix-account of op het apparaat.

• In je Netflix-account: ga naar De weergave van ondertiteling en captions wijzigen. Als je deze instelling wijzigt, wordt de ondertiteling anders weergegeven in de Netflix app op al je apparaten.

• Op je apparaat: neem contact op met de fabrikant voor hulp bij het wijzigen van de toegankelijkheidsinstellingen voor ondertiteling op je apparaat. Als je deze instellingen aanpast, kan ondertiteling anders worden weergegeven in alle apps op dat apparaat.