De weergave van ondertiteling en captions wijzigen

Je kunt het lettertype, de tekstgrootte, de schaduw en de achtergrondkleur van ondertiteling en captions wijzigen.

Ondertiteling en closed captions wijzigen:

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profiel in Profiel en ouderlijk toezicht.

3. Selecteer Wijzigen bij Weergave van ondertitels.

Opmerking:
    De optie Weergave van ondertitels is niet beschikbaar in bepaalde landen met de volgende hoofdtaal, zelfs als een profiel is ingesteld op een andere taal: Japans, Arabisch, Hebreeuws, Koreaans, Roemeens, Traditioneel Chinees en Thai. Opties voor weergave worden mogelijk ook niet weergegeven op sommige oudere apparaten.
  4. Kies de weergave-instellingen voor ondertiteling.

5. Sla de wijzigingen op.

6. Open de Netflix-app op je apparaat.

Opmerking:
    Als je een tv gebruikt, moet je de Netflix-app op de tv openen en achtereenvolgens Instellingen, Ondersteuning en Opnieuw laden selecteren voordat de wijzigingen van kracht worden.

Ga naar Apple Support voor instructies over het wijzigen van de weergave van ondertiteling en closed captions op de Apple TV, iPhone, iPad of iPod touch.