De weergave van ondertiteling en captions aanpassen

Je kunt het lettertype, de tekstgrootte, de schaduw en de achtergrondkleur van ondertiteling en captions wijzigen.

Pas als volgt de weergave van ondertiteling en captions aan:

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profielnaam bij Profiel en ouderlijk toezicht.

3. Selecteer Wijzigen bij Weergave van ondertitels.

Opmerking:
    De optie Weergave van ondertitels is niet beschikbaar en wordt niet weergegeven in bepaalde landen met de volgende hoofdtaal: Japans, Arabisch, Hebreeuws, Koreaans, Roemeens en Thai. Opties voor weergave worden mogelijk ook niet weergegeven op sommige oudere apparaten.
  4. Stel de weergave van ondertiteling in.

5. Sla de wijzigingen op.

6. Start de Netflix-app op je apparaat.

Opmerking:
    Als je een tv gebruikt, moet je de Netflix-app op de tv openen en achtereenvolgens Instellingen, Ondersteuning en Opnieuw laden selecteren voordat de wijzigingen van kracht worden.

Wijzig de weergave van ondertiteling en captions als volgt op Apple-apparaten:

Apple TV 2 of Apple TV 3

Opmerking:
Als je de weergave van ondertiteling en captions op je Apple TV wilt aanpassen, moet je versie 5.0 of hoger hebben geïnstalleerd op het apparaat.

Pas als volgt de weergave van ondertiteling en captions aan op je Apple TV:

1. Selecteer Instellingen in het startmenu van het apparaat.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Toegankelijkheid.

4. Schakel Bijschriften, geluid + O.D.S. in.

5. Selecteer Stijl en kies de gewenste weergave van ondertiteling en captions.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Opmerking:
Als je het uiterlijk van de ondertiteling en bijschriften op je Apple TV wilt aanpassen, moet je tvOS 9.0 of hoger hebben geïnstalleerd op het apparaat.

Pas als volgt de weergave van ondertiteling en captions aan op je Apple TV:

1. Selecteer Instellingen in het startmenu van het apparaat.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Toegankelijkheid.

4. Selecteer Ondertiteling en bijschriften.

5. Schakel Bijschriften, geluid + O.D.S. in.

6. Vanuit dit scherm kun je de weergave van ondertiteling en closed captions aanpassen onder Stijl.

• Als je een nieuwe stijl maakt, zorg dan dat Overschrijf video is uitgeschakeld bij de opties Lettertype, Grootte, Kleur en Transparantie.

iPhone, iPad of iPod touch

Pas als volgt de weergave van ondertiteling en captions aan op je iPhone, iPad of iPod touch:

1. Selecteer Instellingen in het startmenu van het apparaat.

2. Selecteer Toegankelijkheid.

Opmerking:
    Op iOS 12 en lager moet je eerst Algemeen en dan Toegankelijkheid selecteren.
  3. Selecteer Ondertiteling en bijschriften.

4. Gebruik de schuifbalk om Bijschriften en SDH (Closed Captions + SDH) in te schakelen.

5. Vanuit dit scherm kun je de weergave van ondertiteling en captions aanpassen onder Stijl.

• Als je een nieuwe stijl maakt, zorg dan dat Overschrijf video is uitgeschakeld bij de opties Lettertype, Grootte, Kleur en Transparantie.