De weergave van ondertiteling en captions wijzigen

Je kunt het lettertype, de tekstgrootte, de schaduw en de achtergrondkleur van ondertiteling en captions wijzigen.

Webbrowser

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer Weergave van ondertitels.

Opmerking:
    De optie Weergave van ondertitels is niet beschikbaar in bepaalde landen met de volgende hoofdtaal, zelfs als een profiel is ingesteld op een andere taal: Arabisch en Hebreeuws. De geselecteerde opties voor weergave worden mogelijk ook niet weergegeven op sommige oudere apparaten.
  4. Kies de weergave-instellingen voor ondertiteling.

5. Selecteer Opslaan.

6. Open de Netflix-app op je apparaat en ga kijken met de nieuwe weergave van ondertitels.

Opmerking:
    Als je een tv of streamingapparaat gebruikt, open je de Netflix-app en selecteer je Instellingen, Ondersteuning en Opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren. Voor bepaalde talen is ondertiteling mogelijk niet beschikbaar op sommige tv-apparaten.

Tv of streamingapparaat

1. Open de Netflix-app en speel een serie of film af.

2. Pauzeer Netflix en selecteer de spelerknoppen onderaan het scherm.

3. Selecteer Instellingen  om de opties Grootte en Stijl voor de ondertitels aan te passen.

Als Instellingen niet wordt weergegeven, betekent dit dat je op je apparaat de weergave van de ondertiteling niet kunt wijzigen voor je taal.
  4. Kies je voorkeuren voor Grootte en Stijl.

5. Hervat het afspelen van de titel.

Opmerking:
Op apparaten die zijn aangesloten op de tv, zijn niet alle weergaveopties voor ondertitels beschikbaar die wel beschikbaar zijn in een webbrowser.

Android-telefoon of -tablet

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Profielen beheren .

5. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

6. Tik op Weergave van ondertitels knop voor weergave van ondertiteling.

7. Kies de weergave-instellingen voor ondertiteling. De nieuwe instellingen worden automatisch opgeslagen.

8. Tik op Standaardinstellingen herstellen om te resetten.

Opmerking:
Wijzigingen die je aanbrengt met de Netflix-app, zijn alleen van toepassing op titels die je afspeelt op je mobiele Android-apparaat.

Apple-apparaten

Ga naar Apple Support of raadpleeg onderstaande artikelen voor instructies:

Wil je de ondertiteling, closed captions of audiotaal inschakelen, uitschakelen of wijzigen? Lees hoe je ondertiteling en captions gebruikt of je audiotaal kiest.