De Netflix-app downloaden

Netflix is beschikbaar op veel apparaten. Mogelijk is de Netflix-app vooraf geïnstalleerd of moet je deze downloaden.

Netflix downloaden op smartphones en tablets

Installeer Netflix door de link voor je apparaat hieronder te volgen vanaf je smartphone of tablet.

Netflix gebruiken op computers

Je kunt Netflix in je webbrowser openen door naar www.netflix.com te gaan en je aan te melden of een nieuw account te maken. Als je een Windows 8- of Windows 10-computer hebt, kun je ook de Netflix-app voor Windows downloaden.

Netflix gebruiken op smart-tv's, streaming mediaplayers, gameconsoles, settopboxen of blu-rayspelers

Op de meeste apparaten is de Netflix-app vooraf geïnstalleerd. Je kunt deze dan openen via het hoofdmenu of de Netflix-knop op je afstandsbediening. Als je Netflix niet kunt vinden via het hoofdmenu of de afstandsbediening, bevat je apparaat mogelijk een app store waaruit je de Netflix-app kunt downloaden. Als je de app store niet kunt vinden of Netflix niet ziet, kun je bij de apparaatfabrikant navragen hoe je toegang tot Netflix krijgt.