Hoe werk ik de Netflix-app bij op mijn Android-apparaat?

Volg de onderstaande stappen als je de Netflix-app op je Android-apparaat wilt bijwerken.

1. Open de app Google Play Store.

2. Tik op het Menu-pictogram en vervolgens op Mijn apps (My Apps).

3. Apps met beschikbare updates zijn gemarkeerd als Update.

4. Selecteer Netflix en tik op Bijwerken (Update).

Opmerking:
    Mogelijk moet je het apparaat opnieuw opstarten om de app bij te werken.

Volg de stappen in Ik kan de Netflix-app niet downloaden op mijn iOS- of Android-apparaat als je de Google Play Store-app niet hebt of Netflix niet kunt vinden.