De Netflix-app verwijderen van Android-apparaten

Volg de onderstaande stappen als je de Netflix-app wilt verwijderen van een Android-telefoon of -tablet. Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade series of films op het apparaat verwijderd.

Meeste Android-apparaten

1. Open de Play Store-app van Google.

2. Zoek naar Netflix.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall) op de Netflix-pagina van de App Store.

• Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle series en films die je op het apparaat hebt gedownload verwijderd.

4. Selecteer OK om te bevestigen.

Je kunt Netflix altijd opnieuw installeren.

Amazon Fire Phone

1. Begin in het startscherm.

2. Kantel je telefoon of veeg van boven naar beneden over het scherm om het venster Snelle acties (Quick Actions) te openen.

3. Selecteer Instellingen (Settings).

4. Selecteer Toepassingen beheren.

5. Selecteer Netflix.

6. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

7. Selecteer OK ter bevestiging.

Je kunt Netflix altijd opnieuw installeren.

Kindle

Op Kindle Fire-apparaten waarop Netflix 3.16 of 4.16 wordt uitgevoerd, kan de app niet opnieuw worden geïnstalleerd nadat deze is verwijderd. Als je de Netflix-app op dit apparaat wilt gebruiken, kun je het bestandssysteem van het apparaat wissen. Verwijder de app zelf niet.
  1. Selecteer Apps.

2. Blijf drukken op het Netflix-pictogram.

3. Selecteer Verwijderen van apparaat (Remove from device).

4. Selecteer OK.

NOOK

Opmerking:
Hiermee verwijder je geen content uit je Barnes & Noble-account. Je kunt deze zelfs opnieuw downloaden nadat je het apparaat hebt gewist en de registratie ongedaan hebt gemaakt.
Daarbij worden wel bestanden verwijderd die je hebt overgebracht van je computer naar je Nook Color. Maak dus een back-up van deze bestanden voordat je de onderstaande stappen uitvoert.
  1. Tik op de witte pijl onder in het scherm, in het midden van de snelle navigatiebalk.

2. Tik op het pictogram Instellingen (Settings).

3. Tik op Apparaatgegevens (Device Info).

4. Tik op Apparaat wissen en registratie ongedaan maken (Erase & Deregister Device).

5. Tik nogmaals op Apparaat wissen en registratie ongedaan maken (Erase & Deregister Device).

6. Tik op NOOK resetten (Reset NOOK).

7. Nadat de NOOK is gereset en opnieuw is opgestart, kun je via de instructies op het scherm verbinding maken met je Barnes & Noble-account.

Nadat je de app hebt verwijderd, kun je deze altijd weer installeren om te blijven kijken.