Registreren voor Netflix

Kijk onbeperkt bekroonde series, films, documentaires en nog veel meer zonder ook maar één advertentie, net als miljoenen abonnees wereldwijd.

Als Netflix-lid word je eenmaal per maand gefactureerd. We schrijven het bedrag voor je abonnement af op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. We hebben geen contract, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Het staat je vrij om online je abonnement te wijzigen of op te zeggen wanneer je maar wilt als je besluit dat Netflix niets voor je is.

Je kunt je eenvoudig registreren voor een Netflix-account! Volg de onderstaande stappen voor je platform.

Android

Kies een van de volgende opties om je te registreren vanaf je Android-apparaat:

• Download de Netflix-app uit de Google Play Store op een apparaat met Android 5.0 of hoger.

• Ga naar netflix.com/signup vanuit een mobiele browser.

Vanuit de Netflix-app of vanaf de Netflix-website kun je het volgende doen:

1. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd down- of upgraden.

2. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

3. Vul een betaalmiddel in.

4. Dat was het. En nu: kijken maar!

Computer

1. Ga naar netflix.com/signup.

2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd weer down- of upgraden.

3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

4. Vul een betaalmiddel in.

5. Dat was het. En nu: kijken maar!

iPhone, iPad or iPod Touch

1. Ga naar netflix.com/signup vanuit een mobiele browser.

Opmerking:
    Je kunt je niet registreren vanuit de Netflix-app voor iOS.
  2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd weer down- of upgraden.

3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

4. Vul een betaalmiddel in.

5. Download de Netflix-app op een apparaat met iOS 13.0 of hoger en meld je aan.

6. Dat was het. En nu: kijken maar!

Smart-tv's en streaming mediaplayers

1. Open de Netflix-app.

Opmerking:
    Als je hulp nodig hebt bij het zoeken van de app, zoek dan in ons Helpcentrum naar 'Netflix gebruiken op', gevolgd door het merk van je apparaat (bijvoorbeeld Samsung, Roku of Xbox). Bij sommige apparaten bevat de afstandsbediening ook een Netflix-knop.
  2. Op de meeste tv's en streaming mediaplayers moet je eerst je e-mailadres en telefoonnummer opgeven.

• Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail of sms met een activeringslink zodat je verder kunt gaan met de registratie.

3. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd weer down- of upgraden.

4. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

5. Vul een betaalmiddel in.

6. Dat was het. En nu: kijken maar!

Settopbox

1. Open de Netflix-app.

Opmerking:
    Als je hulp nodig hebt bij het zoeken van de app, zoek je in ons Helpcentrum naar 'Netflix gebruiken op', gevolgd door het merk van je apparaat (bijvoorbeeld Samsung, Roku of Xbox). Bij sommige apparaten bevat de afstandsbediening ook een Netflix-knop.
  2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd weer down- of upgraden.

3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

4. Vul een betaalmiddel in.

5. Dat was het. En nu: kijken maar!

Meer informatie over Netflix.