Netflix is geblokkeerd, reageert niet of loopt vast tijdens het laden, maar het apparaat zelf is niet geblokkeerd

Als Netflix is geblokkeerd of vastloopt tijdens het laden terwijl de rest van je apparaat wel functioneert, betekent dit vaak dat er gegevens op je apparaat zijn opgeslagen die moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat.

Raadpleeg deze stappen voor probleemoplossing als je apparaat helemaal niet werkt.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Computers

Mac

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je computer afsluiten
  1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Windows

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Log in bij Netflix

1. Selecteer rechtsboven in het scherm de optie Inloggen.

2. Probeer Netflix opnieuw nadat je bent ingelogd.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je computer opnieuw opstarten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Het Netflix-cookie wissen in je webbrowser

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Gameconsoles

PlayStation 3

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Instellingen voor datum en tijd controleren

Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de serie of film.

Gebruik voor Japanse PlayStations X in plaats van O om de selectie te bevestigen wanneer in de onderstaande stappen voor probleemoplossing O wordt genoemd.
  1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Ben je nog niet in het hoofdmenu? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer Afsluiten (Quit). Selecteer daarna Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

3. Selecteer Datum en tijd (Date and Time).

4. Selecteer Instellen via internet (Set via Internet).

5. Druk op de knop O om terug te gaan naar het scherm Datum en tijd (Date and Time).

6. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically).

7. Selecteer Aan (On).

8. Probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

Gebruik voor Japanse PlayStations O in plaats van X om selecties te bevestigen.
  1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer achtereenvolgens Afsluiten en Ja.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op X.

4. Houd direct nadat je op X hebt gedrukt de knoppen Start en Select ingedrukt totdat het volgende bericht wordt weergegeven: Wil je de Netflix-instellingen resetten en je opnieuw registreren?

5. Selecteer Ja.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De datum- en tijdinstellingen controleren

Als de datum en tijd op je apparaat veel verschillen van de huidige datum en tijd, wordt je video niet goed afgespeeld. De tijd instellen:

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Druk midden op je controller op de PS-knop als je je niet in het hoofdmenu bevindt. Selecteer Afsluiten (Quit) en selecteer Ja (Yes) om terug te gaan naar het startscherm.

2. Kies Datum en tijd (Date and Time).

3. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

4. Selecteer Instellen met internet (Set Using Internet).

5. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically) als dit nog niet is aangevinkt.

6. Selecteer Nu instellen (Set Now).

7. Probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

1. Begin in het startscherm van de PS4.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Toepassing sluiten en selecteer OK.

2. Ga naar het gedeelte Tv en video en selecteer Netflix.

3. Druk op de controller op de knop Opties.

4. Selecteer Verwijderen.

5. Selecteer OK.

Opmerking:
    Als je de Netflix-app verwijdert, wordt het Netflix-pictogram nog altijd weergegeven in het startscherm van je PS4.
  6. Selecteer het Netflix-pictogram. PlayStation Store wordt gestart.

7. Selecteer het downloadpictogram.

8. Selecteer Start nadat Netflix is gedownload.

9. Log in bij je Netflix-account en probeer opnieuw een titel te kijken.

• Mogelijk wordt je gevraagd om je eerst in te loggen bij je PSN-account (PlayStation Network).

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 5

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox 360

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps > Mijn apps.

2. Selecteer de Netflix-app.

3. Druk op de X voor app-gegevens.

4. Kies Verwijderen > Ja.

Netflix opnieuw installeren

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Kies Netflix om de app te downloaden.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je internetverbinding testen

1. Selecteer in het hoofdmenu van je Xbox 360 Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Selecteer Bekabeld netwerk (Wired Network) of Draadloos netwerk (Wireless Network), afhankelijk van je verbindingsmethode.

5. Selecteer Xbox LIVE-verbinding testen (Test Xbox LIVE Connection).

6. Selecteer Doorgaan (Continue).

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen en kies Systeeminstellingen.

3. Kies Netwerkinstellingen.

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren.

5. Kies DNS-instellingen en kies Automatisch.

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Markeer Memory Unit, Harde schijf (Hard Drive) of USB-opslag (USB Storage) en druk op Y op je controller.

6. Selecteer Wis de systeemcache (Clear System Cache).

• Selecteer een ander opslagapparaat als je Wis de systeemcache (Clear System Cache) niet ziet.

7. Selecteer Ja (Yes) om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen.

8. Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je internetverbinding testen

1. Selecteer in het hoofdmenu van je Xbox 360 Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Selecteer Bekabeld netwerk (Wired Network) of Draadloos netwerk (Wireless Network), afhankelijk van je verbindingsmethode.

5. Selecteer Xbox LIVE-verbinding testen (Test Xbox LIVE Connection).

6. Selecteer Doorgaan (Continue).

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen en kies Systeeminstellingen.

3. Kies Netwerkinstellingen.

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren.

5. Kies DNS-instellingen en kies Automatisch.

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Markeer Memory Unit, Harde schijf (Hard Drive) of USB-opslag (USB Storage) en druk op Y op je controller.

6. Selecteer Wis de systeemcache (Clear System Cache).

• Selecteer een ander opslagapparaat als je Wis de systeemcache (Clear System Cache) niet ziet.

7. Selecteer Ja (Yes) om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen.

8. Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox One

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

De Netflix-app verwijderen:

1. Begin in het Xbox-dashboard.

2. Selecteer Mijn games en apps.

Opmerking:
    Mogelijk moet je omlaag scrollen om deze optie te zien.
  3. Selecteer Apps in de opties aan de linkerkant.

4. Selecteer de Netflix-app en druk op de menuknop van de controller.

5. Selecteer App beheren.

6. Selecteer Alles verwijderen.

7. Selecteer nogmaals Alles verwijderen om te bevestigen.

De Netflix-app opnieuw installeren:

1. Begin in het startscherm van de Xbox One.

2. Scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren.

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten om weer in te loggen en Netflix opnieuw te proberen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere gameconsoles

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mobiele telefoons en tablets

Android

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Schakel je apparaat uit en dan in.

1. Schakel je Android uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Wanneer ik de app open

Schakel je apparaat uit en dan in.
  1. Schakel je Android uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik inlog

Schakel je apparaat uit en dan in.

1. Schakel je Android uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De Netflix-app resetten

Vernieuw verouderde Netflix-gegevens op je iPhone, iPad of iPod touch door de app te resetten.

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.

2. Veeg omlaag totdat je de Netflix-app ziet.

3. Selecteer Netflix.

4. Schuif de knop Opnieuw instellen naar de positie Aan.

• Ga hieronder verder met probleemoplossing als je de schuifknop Opnieuw instellen niet ziet.

5. Druk op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

6. Druk tweemaal op de knop Home en veeg naar rechts totdat je de Netflix-app ziet.

7. Veeg omhoog op de Netflix-app om je sessie te sluiten.

8. Druk tweemaal op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij je account.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden.

5. Voer je Apple ID en wachtwoord in als erom wordt gevraagd. Als je je wachtwoord bent vergeten, ga je naar de ondersteuningssite van Apple om dit te resetten.

6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Als je de Netflix-app niet kunt vinden in de App Store, ga je naar de ondersteuningssite van Apple voor hulp.

Beperkingen wijzigen of uitschakelen op je iOS-apparaat

iOS 11.0 of eerder

1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Beperkingen.

Opmerking:
    Je wordt gevraagd naar de wachtwoordcode die je hebt gemaakt toen je beperkingen hebt ingeschakeld.
    • Wijzig beperkingen als volgt:

1. Selecteer onder Toegestane content de optie Websites.

• Je moet alleen Alleen specifieke websites of Materiaal voor volwassenen beperken selecteren.

2. Scrol helemaal omlaag in de lijst en selecteer Een website toevoegen.

3. Voer https://secure.netflix.com in samen met een titel (bijv. 'Netflix-app').

4. Selecteer Gereed op het toetsenbord.

• Schakel beperkingen als volgt uit:

1. Selecteer Beperkingen uitschakelen.

2. Voer je wachtwoordcode in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

iOS 12.0 of hoger

Opmerking:
Als er instellingen voor schermtijd zijn ingesteld voor het apparaat van een kind, moet je de wachtwoordcode voor de schermtijd invoeren voordat je deze instellingen wijzigt.
  1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Schermtijd.

3. Selecteer Content- en privacybeperkingen.

4. Selecteer iTunes- en App Store-aankopen.

5. Selecteer Apps installeren.

6. Selecteer Toestaan.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Lees het Apple-ondersteuningsartikel over Beperkingen begrijpen als je problemen ervaart tijdens dit proces of meer wilt weten over beperkingen op je iOS-apparaat.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je mobiele apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je apparaat weer in en probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Alle recente apps sluiten

1. Open de App Switcher door tweemaal op de Home-knop te drukken.

Opmerking:
    Als het apparaat geen Home-knop heeft, veeg dan omhoog vanaf de onderkant van het scherm en blijf drukken.
  2. Veeg omhoog over elke app in de lijst om deze te sluiten.

3. Open de app en probeer het opnieuw.

De stappen om een app te sluiten kunnen verschillen op jouw apparaat. Ga naar de ondersteuningssite van Apple als je de stappen voor je apparaat wilt weten.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere mobiele telefoons en tablets

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopboxen en streaming mediaplayers

Amazon Fire TV/Stick

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Tijdens het browsen in de app

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Druk op de afstandsbediening van je Amazon Fire TV op de knop Home.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Mijn Fire TV.

• Als je Mijn Fire TV niet ziet staan, selecteer je Systeem of Apparaat.

4. Selecteer Opnieuw opstarten.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Markeer de Netflix-app vanuit het startscherm van Apple TV.

2. Houd het midden van het touchpad of clickpad van je afstandsbediening ingedrukt totdat het Netflix-pictogram begint te schudden.

3. Druk op de knop afspelen/pauzeren (play/pause) om de app te verwijderen.

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Netflix opnieuw installeren

1. Open in het startscherm van de Apple TV de App Store.

2. Zoek naar Netflix om de app te vinden en selecteer Installeer.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

De Netflix-app gedwongen afsluiten
  1. Druk tweemaal op de knop Home van de afstandsbediening.

2. Veeg naar links of rechts, zodat Netflix is scherpgesteld.

3. Veeg omhoog om de Netflix-app geforceerd te stoppen.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je Apple TV opnieuw opstarten

Houd de menuknop op de afstandsbediening van de Apple TV ingedrukt totdat je weer terug bent in het startscherm.

• Voor Apple TV 2 en 3: Kies Instellingen > Algemeen > Opnieuw starten

• Voor Apple TV 4 en 4K: Kies Instellingen > Systeem > Opnieuw starten

Wacht totdat de Apple TV weer is opgestart en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Markeer de Netflix-app vanuit het startscherm van Apple TV.

2. Houd het midden van het touchpad of clickpad van je afstandsbediening ingedrukt totdat het Netflix-pictogram begint te schudden.

3. Druk op de knop afspelen/pauzeren (play/pause) om de app te verwijderen.

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Netflix opnieuw installeren

1. Open in het startscherm van de Apple TV de App Store.

2. Zoek naar Netflix om de app te vinden en selecteer Installeer.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Chromecast

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

De instellingen op je Chromecast herstellen
  1. Houd de knop op de Chromecast ingedrukt gedurende 25 seconden of totdat het indicatielampje begint te knipperen.

Opmerking:
    Als je de Chromecast reset, worden eerder opgeslagen instellingen gewist. Volg de stappen van Google om je Chromecast opnieuw te configureren.
  2. Koppel het apparaat opnieuw aan je Netflix-account nadat je het apparaat hebt gereset.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app en deactiveren en opnieuw activeren

Roku 1

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Netflix-instellingen.

4. Selecteer Deze speler deactiveren vanuit mijn Netflix-account.

5. Selecteer Ja. Het apparaat is nu gedeactiveerd.

6. Selecteer in het startscherm de optie Netflix en volg de aanwijzingen om de app opnieuw te activeren.

7. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Alle andere Roku-modellen

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer de Netflix-app en druk op de stertoets van de afstandsbediening.

3. Selecteer Kanaal verwijderen.

4. Selecteer nogmaals Kanaal verwijderen ter bevestiging.

5. Selecteer in het startscherm de optie Streaming-kanalen.

6. Selecteer Series en films.

7. Selecteer Netflix.

8. Selecteer Kanaal toevoegen.

9. Kies Ga naar kanaal.

10. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere settopboxen en streaming mediaplayers

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv van Samsung

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met Samsung

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen Samsung kan oplossen.

Neem contact op met Samsung en vraag om het volgende:

• Hulp bij het resetten van de Smart Hub.

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als deze stappen niet helpen, heeft Samsung misschien nog andere suggesties. Je kunt ook proberen Netflix op een ander apparaat te kijken.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Sony Android TV

De Netflix-app bijwerken

1. Selecteer in het homemenu de optie Apps.

2. Open de app Google Play Store.

3. Scrol omlaag naar Mijn apps (My Apps).

4. Selecteer Netflix in de bovenste rij en selecteer Bijwerken (Update).

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet in de bovenste rij, is er geen update beschikbaar.

Kun je de Google Play Store-app niet vinden? Misschien heb je geen Android TV. Gebruik dan de stappen in dit artikel onder Alle andere smart-tv's.

Ga hieronder door met probleemoplossing als er geen update beschikbaar is of als het probleem niet is opgelost nadat je hebt bijgewerkt.

Wat moet ik nu doen?

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere smart-tv's

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Op een ander moment