Netflix gebruiken op je Apple TV

Welkom bij Netflix op je Apple TV. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen en afmelden van je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte 'Netflix instellen' om de Netflix-app te zoeken.

Netflix instellen
Netflix-functies
Afmelden bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Apple TV 2 of Apple TV 3

Wil je je Apple TV koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

1. Selecteer Netflix in het hoofdmenu van je Apple TV.

2. Selecteer Ben je al lid? Meld je aan (Already a member? Sign in).

Opmerking:
    Stel op de Netflix-website je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wil je je Apple TV koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

De Netflix-app installeren

1. Selecteer in het startscherm de App Store.

2. Zoek in de App Store naar Netflix om onze app te vinden, selecteer dan Download (Get) om de installatie te starten.

3. Na de installatie wordt de Netflix-app weergegeven op het startscherm.

Meld je aan bij Netflix

1. Start de Netflix-app.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) om een bestaand Netflix-account te gebruiken.

Opmerking:
    Stel op de Netflix-website je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  3. Nadat je op Aanmelden (Sign In) hebt geklikt, voer je je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Netflix is beschikbaar op Apple TV 2 en hoger.

Supported Regions
Netflix is available worldwide, and most devices will work wherever Netflix is available, though some older devices will only work in the country where they were purchased. Bekijk ons overzicht van ondersteunde regio' voor meer informatie. Als je overweegt om een nieuw apparaat aan te schaffen, vraag dan bij de fabrikant na of Netflix in je regio wordt ondersteund.

Op oudere apparaten wordt je mogelijk gevraagd om naar netflix.com/activate te gaan en je apparaat in te stellen. Op deze apparaten wordt Netflix alleen in de Verenigde Staten en Canada ondersteund.

Navigation
On most devices, Netflix lets you browse through rows of TV shows and movies, including a row dedicated to your My List selections. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Om vooruit of terug te spoelen op je Apple TV 4, zorg je ervoor dat je titel gepauzeerd is of je touchpad is geselecteerd.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD kijken via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Parental Controls
Netflix allows you to set parental controls on individual profiles.

Subtitles & Alternate Audio
Learn how to enable subtitles, closed captions, and alternate audio (including 5.1 surround sound), which are available on many TV shows and movies. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op dit apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en bijschriften in hun standaardopmaak weergegeven of kan ondertiteling niet worden weergegeven.

Op sommige apparaten kun je ook bepaalde titels kijken met Dolby Atmos-audio, waaronder de onderstaande modellen. Meer informatie over Dolby Atmos vind je in ons artikel over het gebruik van Dolby Atmos op Netflix.

• Apple TV 4K (vereist tvOS 12 of hoger)

Apple TV 2 of Apple TV 3

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Veranderen van profiel (Switch Profiles) als je account profielen heeft.

• Selecteer Afmelden (Sign Out) als je account geen profielen heeft.

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

Nadat het apparaat is gedeactiveerd, kun je je aanmelden als een andere gebruiker.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

1. From inside the Netflix app, press the Menu button on the remote.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

Nadat het apparaat is gedeactiveerd, kun je je aanmelden als een andere gebruiker.

Netflix is in Ultra HD beschikbaar op bepaalde streaming mediaplayers van Apple TV. Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een tv waarop je Netflix-titels in Ultra HD kunt kijken, aangesloten op je Apple TV via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (doorgaans de HDMI 1-poort).

• Een abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken. Op Netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

De volgende Apple TV-modellen ondersteunen Netflix momenteel in Ultra HD:

• Apple TV 4K

Netflix is in Dolby Vision en HDR beschikbaar op Apple TV 4K. Als je in Dolby Vision of HDR wilt kijken, heb je het volgende nodig: