Netflix kijken op je tv

Als je Netflix wilt kijken op je tv, heb je een apparaat met de Netflix-app nodig. De Netflix-app is op veel smart-tv's, gameconsoles, settopboxen en blu-rayspelers beschikbaar.

Op Netflix-compatibele tv's vind je de Netflix-app in het hoofdmenu of beginscherm.

• Als je via je tv toegang hebt tot een app store waar je nieuwe apps kunt downloaden, kun je naar Netflix zoeken om te zien of de app beschikbaar is.

• Als je hulp nodig hebt bij het zoeken van de app, zoek je in het Netflix Helpcentrum naar Netflix gebruiken op, gevolgd door het merk van je tv.

Opmerking:
Soms moet je je apparaten bijwerken om de Netflix-app te zoeken en te installeren. Weet je niet zeker hoe je de systeemsoftware van je tv kunt bijwerken? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant.

Op tv's waar de app niet op staat, kun je een streaming mediaplayer of mobiel apparaat gebruiken om Netflix te kijken.