Netflix kijken op je tv

Als je Netflix wilt kijken op je tv, heb je een apparaat met de Netflix-app nodig. De Netflix-app is beschikbaar op veel:

• Smart-tv's

• Settopboxen

• Blu-rayspelers

• Gameconsoles

Op Netflix-compatibele tv's vind je de Netflix-app in het hoofdmenu of beginscherm. Als je tv een app store heeft, kun je naar Netflix zoeken om te zien of de app beschikbaar is.

Opmerking:
Soms moet je je apparaten bijwerken om de Netflix-app te zoeken en te installeren. Weet je niet zeker hoe je de systeemsoftware van je tv kunt bijwerken? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant.

Op tv's waar de app niet op staat, kun je een streaming mediaplayer of mobiel apparaat gebruiken om Netflix te kijken.