Dolby Atmos op Netflix

Bepaalde titels van Netflix kun je kijken met Dolby Atmos-audio.

Wat heb ik nodig om te kijken met Dolby Atmos-audio?

• Een audiosysteem dat Dolby Atmos ondersteunt.

• Een abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

• Een apparaat met ondersteuning voor Netflix en Dolby Atmos

• Streamingkwaliteit ingesteld op Hoog (High) of Automatisch (Auto). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

Welke apparaten ondersteunen Dolby Atmos-audio voor Netflix?

Ga naar het Helpcentrum voor je apparaat als je wilt weten welke apparaatmodellen precies beschikbaar zijn met Dolby Atmos. Als Dolby Atmos beschikbaar is op je apparaat, bevat het functiegedeelte de betreffende modellen. Je kunt ook contact opnemen met de apparaatfabrikant voor meer informatie.

Hoe stel ik Dolby Atmos-audio in op mijn apparaat?

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je wilt weten hoe je Dolby Atmos instelt op je apparaat.

Hoe snel moet mijn internet zijn als ik Netflix met Dolby Atmos-audio wil kijken?

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 3 megabit per seconde gebruiken om titels te kijken met Dolby Atmos-audio.

Hoe vind ik titels met Dolby Atmos-audio?

Als je een systeem hebt dat geschikt is voor Dolby Atmos, plus een abonnement dat Ultra HD ondersteunt, wordt bij beschikbare titels het Dolby Atmos-logo naast de beschrijving weergegeven:

In sommige afleveringen of seizoenen van een serie die Dolby Atmos ondersteunt, is Dolby Atmos mogelijk niet beschikbaar. Daarnaast ondersteunt niet elke serie of film Dolby Atmos in elke taal.