Kan ik Netflix kijken in Ultra HD?

Ultra HD-streaming is beschikbaar op Netflix!

Wat heb ik nodig om Ultra HD te streamen?

• Een tv of computermonitor van 60 Hz waarop je Netflix-titels in Ultra HD kunt kijken. Zie hieronder voor meer informatie.

• Een abonnement waarmee je in Ultra HD kunt streamen. Op Netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt en je abonnement upgraden.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger. Zie hieronder voor meer informatie.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

Kan ik Netflix op andere apparaten kijken in Ultra HD?

Op de volgende apparaten kun je streamen in Ultra HD. Ze moeten via HDMI zijn aangesloten op een poort van je Ultra HD-tv die 60 Hz ondersteunt. Voor een goede weergave van Ultra HD-content moet zowel de HDMI-kabel als de HDMI-poort van je tv HDCP 2.2-gecertificeerd zijn. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je tv of neem contact op met de fabrikant om te zien of de poort aan deze criteria voldoet.

Opmerking:
Ultra HD wordt pas goed afgespeeld als de meest recente firmware is geïnstalleerd op apparaten.

Kan ik Netflix in Ultra HD kijken op mijn computer?

Netflix is momenteel beschikbaar in Ultra HD op Windows-computers met:

Op deze computers is een monitor van 60 Hz vereist voor Ultra HD-content.

Hoe snel moet mijn internet zijn als ik titels in Ultra HD wil kijken?

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 25 megabit per seconde gebruiken om titels in Ultra HD te kijken. Zie ons artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.

Hoe vind ik titels in Ultra HD?

Als je Netflix in Ultra HD kunt kijken op je tv en je een abonnement met Ultra HD hebt, kun je op Netflix op de termen '4K' of 'UltraHD' zoeken naar titels die beschikbaar zijn in Ultra HD.

Opmerking:
Voor sommige series zijn mogelijk niet alle seizoenen beschikbaar in Ultra HD.

Waarom zie ik geen titels met het Ultra HD-pictogram op mijn 4K-apparaat?

Ultra HD 4K-streaming via Netflix is alleen beschikbaar op specifieke modellen, streamingapparaten en computers. Zie hierboven voor meer informatie.

Daarnaast is Ultra HD 4K-streaming via Netflix alleen beschikbaar bij abonnementen waarmee je titels in Ultra HD kunt kijken. Op Netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

Raadpleeg Ik zie geen Ultra HD 4K-titels wanneer ik op Netflix blader als je een tv, apparaat en abonnement voor Ultra HD 4K hebt, maar nog steeds geen titels met het Ultra HD-pictogram ziet.