Netflix kijken in 4K Ultra HD

Je kunt Neflix in Ultra HD kijken op veel 4K-apparaten.

Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

Tv's en apparaten die 4K Ultra HD ondersteunen

Ga naar het Netflix Helpcentrum voor je apparaat als je wilt weten welke apparaatmodellen precies beschikbaar zijn met Ultra HD. Als Ultra HD beschikbaar is op je apparaat, wordt het weergegeven in het gedeelte Ultra HD. Je kunt ook contact opnemen met de apparaatfabrikant voor meer informatie.

Opmerking:
Ultra HD wordt pas goed afgespeeld als de meest recente firmware is geïnstalleerd op apparaten.

4K Ultra HD op een computer

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op Windows- en Mac-computers met:

Op deze computers is een monitor van 60 Hz vereist voor Ultra HD-content.

Hoe vind ik titels in Ultra HD?

• Om series en films te vinden in Ultra HD, kun je op Netflix zoeken op de termen '4K' of 'UltraHD'. Als je bladert op Netflix, wordt er naast de beschrijving van Ultra HD-series en -films een Ultra HD-logo weergegeven.

Opmerking:
Voor sommige series zijn mogelijk niet alle seizoenen beschikbaar in Ultra HD.
  • Als je geen series en films ziet met het Ultra HD-pictogram, maar wel een apparaat en abonnement hebt waarmee je 4K Ultra HD kunt kijken, ga je naar Ik zie geen 4K Ultra HD-titels .