Netflix streamen in Ultra HD

Je kunt Neflix in Ultra HD kijken op veel 4K-apparaten.

Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een tv of computermonitor van 60 Hz waarop je Netflix in Ultra HD kunt kijken. Zie hieronder voor meer informatie.

• Een abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken. Op Netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt en je abonnement upgraden.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger. Zie hieronder voor meer informatie.

• Streamingquality ingesteld op Automatisch of Hoog.

Op welke tv's en andere apparaten kan ik Netflix kijken in Ultra HD?

Ga naar het Helpcentrum voor je apparaat als je wilt weten welke apparaatmodellen precies beschikbaar zijn met Ultra HD. Als Ultra HD beschikbaar is op je apparaat, wordt het weergegeven in het gedeelte Ultra HD. Je kunt ook contact opnemen met de apparaatfabrikant voor meer informatie.

Opmerking:
Ultra HD wordt pas goed afgespeeld als de meest recente firmware is geïnstalleerd op apparaten.

Kan ik Netflix in Ultra HD kijken op mijn computer?

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op Windows- en Mac-computers met:

Op deze computers is een monitor van 60 Hz vereist voor Ultra HD-content.

Hoe snel moet mijn internet zijn als ik titels in Ultra HD wil kijken?

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 25 megabit per seconde gebruiken om titels in Ultra HD te kijken. Zie ons artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.

Hoe vind ik titels in Ultra HD?

Als je Netflix in Ultra HD kunt kijken op je tv en je een abonnement met Ultra HD hebt, kun je op Netflix op de termen '4K' of 'UltraHD' zoeken naar titels die beschikbaar zijn in Ultra HD. Als je bladert door bestanden, wordt er naast de beschrijving van Ultra HD-series en -films een Ultra HD-logo weergegeven.

Opmerking:
Voor sommige series zijn mogelijk niet alle seizoenen beschikbaar in Ultra HD.

Waarom zie ik geen titels met het Ultra HD-pictogram op mijn 4K-apparaat?

• Ultra HD 4K-streaming via Netflix is beschikbaar op specifieke modellen, streamingapparaten en computers. Zie hierboven voor meer informatie.

• Ultra HD 4K-streaming via Netflix is alleen beschikbaar via abonnementen die hiervoor ondersteuning bieden. Op Netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt en je abonnement upgraden.

• Ga naar Ik zie geen Ultra HD 4K-titels op Netflix als je een tv, apparaat of computer en een abonnement hebt waarmee je in Ultra HD 4K kunt kijken, maar nog steeds geen titels ziet met het Ultra HD-pictogram.