Kan ik Netflix streamen in Ultra HD?

Ultra HD-streaming is beschikbaar op Netflix!

Wat heb ik nodig om Ultra HD te streamen?

• Een tv waarop je Netflix-titels in Ultra HD kunt streamen. Zie hieronder voor meer informatie.
  • Een abonnement waarmee je kunt streamen in Ultra HD. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt en je abonnement upgraden.
  • Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger. Zie hieronder voor meer informatie.
  • Streamingkwaliteit ingesteld op Hoog (High) of Automatisch (Auto). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

Op welke tv's kan ik Netflix-titels streamen in Ultra HD?

Kan ik Netflix op andere apparaten streamen in Ultra HD?

Kan ik Netflix in Ultra HD kijken op mijn computer?

Netflix is momenteel beschikbaar in Ultra HD op Windows-computers met:

Hoe snel moet mijn internet zijn als ik titels in Ultra HD wil streamen?

Je kunt het beste een internetverbinding van minstens 25 megabit per seconde gebruiken om titels in Ultra HD te streamen. Zie ons artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.

Hoe vind ik titels in Ultra HD?

Als je Netflix in Ultra HD kunt streamen op je apparaat en je een abonnement hiervoor hebt, kun je in Netflix op de termen '4K' of 'UltraHD' zoeken naar titels die beschikbaar zijn in Ultra HD.

*Bij series zijn mogelijk niet alle seizoenen beschikbaar in Ultra HD.

Waarom zie ik geen titels met het Ultra HD-pictogram op mijn 4K HDTV?

Ultra HD 4K-streaming via Netflix is alleen beschikbaar op specifieke modellen tv's en streamingapparaten. Zie hierboven voor meer informatie.

Daarnaast is Ultra HD 4K-streaming via Netflix alleen beschikbaar bij abonnementen die streamen in Ultra HD ondersteunen. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

Als je een tv, apparaat en abonnement hebt dat Ultra HD 4K ondersteunt, maar nog steeds geen titels met het Ultra HD-pictogram ziet, is er mogelijk een verbindingsprobleem tussen het apparaat en je tv. Sluit je apparaat direct aan op je tv om dit probleem op te lossen. Je kunt dit doen door de HDMI-kabel van het apparaat los te koppelen van eventuele ontvangers of stereoapparatuur en aan te sluiten op je tv. Als je apparaat al rechtstreeks op je tv is aangesloten, kun je een andere HDMI-ingang proberen. Zowel de HDMI-kabel als de HDMI-ingang op je tv moeten HDCP 2.2-gecertificeerd zijn. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je tv of de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.