Zowel Netflix als het apparaat loopt vast

Volg de onderstaande stappen voor probleemoplossing als je apparaat vastloopt wanneer je Netflix probeert te gebruiken en je niet terug kunt naar het apparaatmenu.

Als Netflix vastloopt en je terug kunt naar het apparaatmenu, bekijk dan hoe je je apparaat kunt vernieuwen.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mobiele telefoons en tablets

iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De Netflix-app resetten

Vernieuw verouderde Netflix-gegevens op je iPhone, iPad of iPod touch door de app te resetten.

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.

2. Veeg omlaag totdat je de Netflix-app ziet.

3. Selecteer Netflix.

4. Schuif de knop Opnieuw instellen naar de positie Aan.

• Ga hieronder verder met probleemoplossing als je de schuifknop Opnieuw instellen niet ziet.

5. Druk op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

6. Druk tweemaal op de knop Home en veeg naar rechts totdat je de Netflix-app ziet.

7. Veeg omhoog op de Netflix-app om je sessie te sluiten.

8. Druk tweemaal op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij je account.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden.

5. Voer je Apple ID en wachtwoord in als erom wordt gevraagd. Als je je wachtwoord bent vergeten, ga je naar de ondersteuningssite van Apple om dit te resetten.

6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Als je de Netflix-app niet kunt vinden in de App Store, ga je naar de ondersteuningssite van Apple voor hulp.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op
  1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere mobiele telefoons en tablets

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopboxen en streaming mediaplayers

Chromecast

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

De instellingen op je Chromecast herstellen
  1. Houd de knop op de Chromecast ingedrukt gedurende 25 seconden of totdat het indicatielampje begint te knipperen.

Opmerking:
    Als je de Chromecast reset, worden eerder opgeslagen instellingen gewist. Volg de stappen van Google om je Chromecast opnieuw te configureren.
  2. Koppel het apparaat opnieuw aan je Netflix-account nadat je het apparaat hebt gereset.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere settopboxen of streaming mediaplayers

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Wanneer ik de Netflix-app wil afsluiten

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv's van Samsung

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Contact opnemen met Samsung

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen Samsung kan oplossen.

Neem contact op met Samsung en vraag om het volgende:

• Hulp bij het resetten van de Smart Hub.

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als deze stappen niet helpen, heeft Samsung misschien nog andere suggesties. Je kunt ook proberen Netflix op een ander apparaat te kijken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere smart-tv's

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens hebt voordat je deze stappen uitvoert.
  • Je apparaat bijwerken naar de nieuwste software- of firmwareversie

• De oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het je apparaat herstellen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Videogameconsoles

PlayStation 3

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox 360

Wanneer loopt je apparaat vast?

Wanneer je de Netflix-app opent

Aanmelden bij Xbox Live
  1. Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je Xbox Live-account als je je Xbox wilt koppelen aan je Netflix-account.

2. Probeer Netflix opnieuw nadat je je hebt aangemeld.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere gameconsoles