Volgende aflevering wordt niet automatisch afgespeeld

Verander je profielinstellingen om de volgende aflevering automatisch af te spelen als de volgende aflevering niet vanzelf wordt afgespeeld. Volg deze stappen als het wijzigen van de instelling het probleem niet oplost.

Mobiele telefoons en tablets

1. Maak verbinding met een wifi-netwerk. Als Netflix met een mobiel netwerk is verbonden, wordt de volgende aflevering niet automatisch afgespeeld om te voorkomen dat je meer data verbruikt dan verwacht.

2. Werk de Netflix-app bij naar de nieuwste versie:

3. Ontkoppel videokabels of adapters waarmee je telefoon of tablet met je tv is verbonden. Als dit werkt, betekent dit dat je apparaat geen ondersteuning biedt voor het automatisch afspelen van de volgende aflevering wanneer het met een tv is verbonden.