Netflix meldt 'Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw. (AVF:11800;OS:16041;)'

Als je de volgende foutmelding ziet op je iPhone, iPad of iPod touch:

Kan titel niet afspelen. Probeer het later opnieuw.
(AVF:11800;OS:16041;)

Dit betekent meestal dat je Apple-apparaat moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer of er een nieuwe iOS-versie is

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.