Netflix geeft de melding dat het account al in gebruik is

Als je een van de volgende berichten ziet:

Je Netflix-account wordt op een ander apparaat gebruikt.
Je account wordt door teveel personen gebruikt.
Je Netflix-account wordt op te veel apparaten tegelijk gebruikt.

Volg de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Streaming op andere apparaten stoppen

Als je je Netflix-account deelt met anderen, gebruiken ze mogelijk Netflix op het zelfde moment dat jij wilt kijken. Het aantal mensen dat tegelijkertijd Netflix kan kijken, hangt af van je abonnement .

Los dit probleem op door ervoor te zorgen dat niemand je account gebruikt voordat je opnieuw Netflix probeert te kijken.

Controleer je Kijkactiviteit als je niet weet op welk ander apparaat is gestreamd. Als je iets ziet wat je niet herkent, kijk dan hoe je voorkomt dat iemand je account gebruikt.

Als de fout blijft optreden

Soms gaat de Netflix-app ervan uit dat deze nog altijd wordt gebruikt terwijl dit niet het geval is.

Los dit probleem op door het later opnieuw te proberen. De foutmelding verdwijnt vanzelf, maar dit kan tot twee uur duren.