Netflix geeft de melding dat het account al in gebruik is

Als je de foutcode E123 of een van deze meldingen ziet wanneer je een serie of film afspeelt:

Je account wordt door teveel personen gebruikt.
Je Netflix-account wordt op een ander apparaat gebruikt.
Je Netflix-account wordt op te veel apparaten tegelijk gebruikt.

Dit bekent dat het maximum aantal apparaten waarop je tegelijk kunt kijken via je Netflix-account, is bereikt. Je Netflix-abonnement bepaalt hoeveel apparaten er tegelijk kunnen worden gebruikt in je account.

Los het probleem als volgt op:

• Stop de afgespeelde titel of sluit de Netflix-app op een ander apparaat waarop je account wordt gebruikt. Als je niet weet op welke apparaten voor je account Netflix tegelijk wordt afgespeeld, kun je nagaan welke apparaten recentelijk zijn gebruikt.

Opmerking:
    Nadat Netflix is gestopt op een ander apparaat, moet je mogelijk 5-10 minuten wachten voordat je kunt kijken op je apparaat.
  • Of verhoog je Netflix-abonnement als je op meer apparaten tegelijk wilt kijken (maximaal vier met het Premium-abonnement).

Als je denkt dat je account wordt gebruikt zonder je toestemming, kun je voorkomen dat iemand je Netflix-account gebruikt.