Iemand gebruikt mijn Netflix-account zonder mijn toestemming.

Als jij vermoedt dat iemand zonder jouw toestemming je Netflix-account heeft gebruikt, kun je je recente kijkactiviteit controleren om te zien welke titels zijn bekeken. Je kunt ook de pagina Recente toegang tot account (Recent Account Access) controleren. Hierop zie je de datum en het tijdstip van toegang, het land, de staat en het IP-adres vanaf waar de content is gestreamd en het soort apparaat dat voor het streamen is gebruikt. De locatie is bij benadering en wordt bepaald door waar het gedetecteerde IP-adres is geregistreerd.

Als je onverwachte streamingactiviteit op je Netflix-account ziet en geen van je apparaten is gestolen, raden we je aan je Netflix-wachtwoord te wijzigen zodat niemand anders zonder je toestemming toegang heeft tot je account. Je kunt je ook afmelden bij alle apparaten die zijn gekoppeld aan je account om eventuele ongeautoriseerde apparaten los te koppelen. Met deze deactiveringsmethode worden alle verbonden apparaten losgekoppeld van je Netflix-account, maar dit kan tot acht uur duren. Met behulp van deze methode worden ook de locatiegegevens die aan je apparaten zijn gekoppeld gewist. Deactiveer je apparaten dus niet op deze manier als je vermoedt dat je apparaat is gestolen.