Iemand gebruikt mijn Netflix-account zonder mijn toestemming.

Als je vermoedt dat iemand zonder jouw toestemming je Netflix-account heeft gebruikt, kun je je recente kijkactiviteit controleren om te zien welke titels zijn bekeken. Je kunt ook de pagina Recente streaming-activiteit op het apparaat (Recent Device Streaming Activity) bekijken. Hierop zie je de datum en het tijdstip van toegang, het land, de staat/provincie, het IP-adres vanaf waar de content is gekeken, en het soort apparaat dat hierbij is gebruikt. De locatie is bij benadering en wordt bepaald door waar het gedetecteerde IP-adres is geregistreerd.

Als je onverwachte kijkactiviteit op je Netflix-account ziet en geen van je apparaten is gestolen, kun je het beste je Netflix-wachtwoord wijzigen zodat niemand anders zonder je toestemming toegang heeft tot je account. Je kunt je ook afmelden bij alle apparaten die zijn gekoppeld aan je account. Vervolgens kun je eventuele ongeautoriseerde apparaten loskoppelen. Met deze deactiveringsmethode worden alle verbonden apparaten losgekoppeld van je Netflix-account, maar dit kan tot acht uur duren. Met deze methode worden ook de locatiegegevens gewist die aan je apparaten zijn gekoppeld. Deactiveer je apparaten dus niet op deze manier als je vermoedt dat je apparaat is gestolen.