Waarom je op een apparaat niet kunt afspelen in jouw taal

Als je Netflix probeert te kijken op je tv of mobiele apparaat, zie je mogelijk een bericht dat het apparaat de lokale taal of de door jou ingestelde taal niet ondersteunt.

Hier zijn twee mogelijke oorzaken voor:

Verouderde app

De versie van de Netflix-app op je apparaat moet misschien worden bijgewerkt.

Installeer alle beschikbare app-updates voor je apparaat zodat je alle ondersteunde talen op dat apparaat kunt gebruiken.

Ouder apparaat

Sommige oudere apparaten ondersteunen Netflix mogelijk niet in je voorkeurstaal. Je kunt de app in het Engels gebruiken of een ander apparaat proberen.