E-mailadres of telefoonnummer voor Netflix vergeten

Als je bent vergeten met welk e-mailadres of telefoonnummer je inlogt op Netflix, moet je je gegevens bijwerken. Als je je account opent, volg je de instructies voor het betaalmiddel waarmee je voor Netflix wilt betalen.

Credit- of debitcard

1. Ga naar netflix.com/LoginHelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer.

3. Voer je voornaam, achternaam, en credit- of debitcard in waarmee je voor Netflix betaalt.

4. Selecteer Account zoeken.

Netflix stuurt een e-mail voor het resetten van je wachtwoord naar het e-mailadres dat we hebben geregistreerd voor je account. Neem contact op met de Netflix-klantenservice als je het e-mailadres voor je account niet herkent of geen toegang meer hiertoe hebt.

Derden

Als je via derden betaalt voor Netflix of als Netflix onderdeel uitmaakt van een pakket, kun je in ons Helpcentrum zoeken naar de naam van de serviceprovider om het relevante artikel over facturering te vinden. Raadpleeg het gedeelte 'Ik kan niet inloggen op Netflix' raadplegen.

Andere betaalmiddelen

Als je een Netflix-cadeaubon of een ander betaalmiddel gebruikt, neem dan contact op met de Netflix-klantenservice om je inloggegevens te herstellen.