Netflix meldt 'We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden.'

Als je deze fout ziet terwijl je probeert in te loggen met een bestaand account:

We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden. Probeer het opnieuw of maak een nieuw account.

Volg deze stappen:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer en vul het formulier in.

3. Selecteer Account zoeken.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf of Netflix krijgt als onderdeel van een pakket, zoek dan de naam van de serviceprovider in het Helpcentrum. Open het artikel over facturering en ga naar het gedeelte 'Ik kan niet inloggen bij Netflix'.

Neem contact met ons op als je nog steeds niet kunt inloggen.