Netflix meldt 'Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.'

Deze foutmelding zie je mogelijk wanneer je Netflix gebruikt.

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

Deze foutmelding komt vaak voor en lost zich vaak vanzelf snel op. Als het probleem zich blijft voordoen, kun je het probleem vaak oplossen met deze stappen.

Wat deed je toen de fout optrad?

Inloggen

Als deze fout zich voordoet terwijl je probeert in te loggen op Netflix, is er mogelijk een probleem met je apparaat, netwerkverbinding of Netflix-wachtwoord.

Volg de stappen in volgorde om het probleem op te lossen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit.

Opmerking:
    Als je niet zeker weet of je apparaat helemaal uit staat of als je geen aan-uitknop kunt vinden, haal dan de stekker uit het stopcontact.
  2. Laat je apparaat ten minste 30 seconden uit staan.

3. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

De netwerkinstellingen resetten

Mogelijk is er een probleem met de netwerkinstellingen van je apparaat of je modem of router.

Probeer deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Opmerking:
Voor hulp bij deze stappen moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant of je internetprovider of VPN-provider.
  1. Schakel een VPN uit als je dit gebruikt.

2. Reset de netwerkinstellingen op het apparaat met het probleem.

3. Herstel de standaardinstellingen van je modem of router.

Reset je wachtwoord

Mogelijk moet je je wachtwoord resetten. Ga hiervoor naar How to change or reset your password Je wachtwoord wijzigen of resetten.

Als je een Apple TV gebruikt:

De Netflix-app opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Markeer de Netflix-app in het startscherm van Apple TV.

2. Houd het midden van het touchpad of de clickpad-ring van je afstandsbediening ingedrukt totdat het Netflix-pictogram begint te trillen.

3. Druk op de knop afspelen/pauzeren (play/pause) om de app te verwijderen.

4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.

Netflix opnieuw installeren

1. Open in het startscherm van de Apple TV de App Store.

2. Zoek naar 'Netflix' om de app te vinden en selecteer Installeren.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog altijd deze fout ziet, is er momenteel een tijdelijk probleem met je verzoek. Wacht minstens 24 uur en probeer het dan opnieuw.

Een betaalmiddel toevoegen of wijzigen

Als dit probleem zich voordoet wanneer je probeert te betalen voor Netflix, is er mogelijk een probleem met je betaalmiddel, webbrowser of bankrekening.

Volg de stappen in volgorde om het probleem op te lossen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Je betaalmiddel controleren

Deze fout treedt mogelijk op als er iets niet klopt met je betaalmiddel. Mogelijk moet je contact opnemen met je bank of financiële instelling voor hulp bij deze stappen.

Controleer op deze algemene problemen voordat je het opnieuw probeert:

• Controleer op je scherm of je de juiste betalingsgegevens hebt ingevoerd.

• Controleer of je betaalmiddel nog geldig en up-to-date is.

• Controleer of je betaalmiddel voldoende saldo bevat.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De netwerkinstellingen resetten

Mogelijk is er een probleem met de netwerkinstellingen van je apparaat of je modem of router.

Probeer deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Opmerking:
Voor hulp bij deze stappen moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant of je internetprovider of VPN-provider.
  1. Schakel een VPN uit als je dit gebruikt.

2. Reset de netwerkinstellingen op het apparaat met het probleem.

3. Herstel de standaardinstellingen van je modem of router.

Een andere browser proberen

Probeer het opnieuw met de browser op je mobiele telefoon of tablet of probeer een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Contact opnemen

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds de fout ziet, kunnen we helpen.

Neem contact met ons op om met een van onze teamleden te chatten of te spreken.

Wachtwoord wijzigen of resetten

Als de fout zich voordoet wanneer je probeert je Netflix-wachtwoord te resetten, is er mogelijk een probleem met je browser of Netflix-account.

Volg de stappen in volgorde om het probleem op te lossen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De netwerkinstellingen resetten

Mogelijk is er een probleem met de netwerkinstellingen van je apparaat of je modem of router.

Probeer deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Opmerking:
Voor hulp bij deze stappen moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant of je internetprovider of VPN-provider.
  1. Schakel een VPN uit als je dit gebruikt.

2. Reset de netwerkinstellingen op het apparaat met het probleem.

3. Herstel de standaardinstellingen van je modem of router.

Een andere browser proberen

Probeer het opnieuw met de browser op je mobiele telefoon of tablet of probeer een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog altijd deze fout ziet, is er momenteel een tijdelijk probleem met je verzoek. Wacht minstens 24 uur en probeer het dan opnieuw.

Het e-mailadres of telefoonnummer voor je account wijzigen

Als deze fout zich voordoet wanneer je probeert je Netflix-accountgegevens bij te werken, is er mogelijk een probleem met je browser of netwerkverbinding.

Volg de stappen in volgorde om het probleem op te lossen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De netwerkinstellingen resetten

Mogelijk is er een probleem met de netwerkinstellingen van je apparaat of je modem of router.

Probeer deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

Opmerking:
Voor hulp bij deze stappen moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant of je internetprovider of VPN-provider.
  1. Schakel een VPN uit als je dit gebruikt.

2. Reset de netwerkinstellingen op het apparaat met het probleem.

3. Herstel de standaardinstellingen van je modem of router.

Een andere browser proberen

Probeer het opnieuw met de browser op je mobiele telefoon of tablet of probeer een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog altijd deze fout ziet, is er momenteel een tijdelijk probleem met je verzoek. Wacht minstens 24 uur en probeer het dan opnieuw.