Netflix meldt dat je je moet registreren wanneer je probeert in te loggen

Als je stappen voor het maken van een nieuw account ziet terwijl je probeert in te loggen bij Netflix, volg dan deze stappen om terug te keren naar de inlogpagina.

Computer, telefoon of tablet

1. Ga naar netflix.com/logout en klik op Uitloggen.

2. Klik op Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

Smart-tv of settopbox

Als er een knop Terug is

1. Kies Terug totdat je de optie ziet om in te loggen.

2. Kies Inloggen.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

Als er geen knop Terug is

1. Druk in de Netflix-app achter elkaar op deze knoppen op je afstandsbediening:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Kies Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

3. Nadat je bent uitgelogd, kies je Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

Als deze stappen niet werken, moet je een ander e-mailadres gebruiken of is je account niet meer actief. Ga na of Netflix onlangs een bedrag heeft afgeschreven.

Als Netflix:

• In de afgelopen maand een bedrag heeft afgeschreven: je account is nog steeds actief, maar misschien met een ander e-mailadres. Probeer opnieuw in te loggen met een ander e-mailadres.

Opmerking:
    Volg deze stappen voor probleemoplossing als je het e-mailadres of telefoonnummer voor je Netflix-account niet meer weet.
  • In de afgelopen maand niets heeft afgeschreven: je account is misschien niet meer actief. Volg de stappen om je account opnieuw te starten.

Opmerking:
    Als je een actieve cadeaubon of promotie voor je account hebt, zie je mogelijk geen recente afschrijvingen van Netflix.