Netflix vraagt mij telkens als ik het open om in te loggen

Als je telkens wordt gevraagd om in te loggen wanneer je verbinding maakt met Netflix, blijft het apparaat mogelijk niet verbonden met je Netflix-account door een technisch probleem. Volg onderstaande stappen voor jouw betreffende apparaat om het probleem op te lossen.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Als je op het apparaat op titel kunt zoeken naar series en films:

Zorg ervoor dat de nieuwste firmware is geïnstalleerd op je apparaat. Neem contact op met je apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het controleren op een firmware-update.

Als je op het apparaat niet op titel kunt zoeken naar series en films:

Netflix identificeert je apparaat aan de hand van het ESN (Electronic Serial Number), dat door de fabrikant wordt toegewezen aan het apparaat. Soms hebben twee verschillende apparaten hetzelfde ESN. In deze zeer zeldzame gevallen wordt jouw apparaat gedeactiveerd als een ander lid van Netflix zijn of haar apparaat activeert, en andersom.

Computers

Google Chromebook of Chromebox

Cookies en sitegegevens wijzigen

1. Ga naar de werkbalk van de browser en selecteer het Chrome-menu Chrome-menupictogram.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy en beveiliging.

4. Selecteer Site-instellingen.

5. Selecteer Cookies en sitegegevens.

6. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Mac-/Windows-computer

Mac-computer

Volg de onderstaande stappen voor je browser.

Chrome

1. Ga naar de werkbalk van de browser en selecteer rechtsboven het Chrome-menu .

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy en beveiliging.

4. Selecteer Cookies en sitegegevens.

5. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu .

2. Selecteer Opties.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy & Beveiliging.

4. Ga onder Geschiedenis naar de keuzelijst Firefox zal en selecteer Geschiedenis onthouden.

5. Selecteer Firefox opnieuw starten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Selecteer Opera linksboven in de browser.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy en beveiliging.

4. Selecteer Site-instellingen.

5. Selecteer Cookies en sitegegevens.

6. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer u Opera afsluit is uitgeschakeld.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Windows-computer

Volg de onderstaande stappen voor je browser.

Chrome

1. Ga naar de werkbalk van de browser en selecteer het Chrome-menu.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Klik op Cookies en sitegegevens.

5. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu .

2. Klik op Voorkeuren.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Ga onder Geschiedenis naar de keuzelijst Firefox zal en selecteer Geschiedenis onthouden.

5. Klik op Firefox herstarten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Internet Explorer (versie 11 of hoger)

1. Klik rechtsboven in de browser de optie Tools .

2. Klik op Internetopties.

3. Verwijder onder Browsegeschiedenis het vinkje bij Browsegeschiedenis verwijderen bij afsluiten.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Microsoft Edge

1. Klik rechtsboven in de browser op de knop Meer ...

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en services.

4. Klik onder de kop Browsegegevens wissen op Selectie voor wissen maken.

5. Zorg dat Cookies en andere websitegegevens is uitgeschakeld.

Opmerking:
    Als je deze instelling liever aan laat staan, voeg je netflix.com toe aan de lijst Niet wissen.
  6. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Klik linksboven in de browser op de knop Opera.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Klik op Site-instellingen.

5. Klik op Cookies en sitegegevens.

6. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer u Opera afsluit is uitgeschakeld.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Windows-app

Windows 8-app

Windows-updates uitvoeren

Mogelijk moet je belangrijke updates installeren om het probleem op te lossen.

1. Ga naar het menu Charms door op de Windows-toets + C te drukken.

2. Selecteer Zoeken (Search).

3. Klik in het vervolgkeuzemenu op Overal (Everywhere).

• Ga naar stap 4 als je geen vervolgkeuzemenu hebt.

4. Zoek op WUAPP.

5. Selecteer de WUAPP-app.

6. Selecteer Controleren op updates (Check for Updates).

7. Selecteer Belangrijke updates installeren (Install Important Updates).

8. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Windows 10-app

Windows bijwerken
  1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Gameconsoles

PlayStation 3

Instellingen voor datum en tijd controleren

Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de serie of film.

Gebruik voor Japanse PlayStations X in plaats van O om de selectie te bevestigen wanneer in de onderstaande stappen voor probleemoplossing O wordt genoemd.
  1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Ben je nog niet in het hoofdmenu? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer Afsluiten (Quit). Selecteer daarna Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

3. Selecteer Datum en tijd (Date and Time).

4. Selecteer Instellen via internet (Set via Internet).

5. Druk op de knop O om terug te gaan naar het scherm Datum en tijd (Date and Time).

6. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically).

7. Selecteer Aan (On).

8. Probeer Netflix opnieuw.

Mobiele telefoons en tablets

Android-telefoon of -tablet

Uitloggen bij Netflix
  1. Tik in de Netflix-app op Meer meer-pictogram of je Profielpictogram profielpictogram.

2. Scrol omlaag en tik op Uitloggen.

3. Tik nogmaals ter bevestiging op Afmelden (Sign Out).

4. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Settopboxen en streaming mediaplayers

Amazon Fire TV Stick

Het modeljaar van je apparaat controleren

1. Ga naar de pagina Recente streaming-activiteit op het apparaat van je account.

2. Zoek je Fire TV Stick in de lijst. Het modeljaar wordt naast de naam van je apparaat weergegeven.

Als het modeljaar van je apparaat 2014 is, kun je vaker dan gebruikelijk worden gevraagd om in te loggen. Dit is een bekend probleem met het model uit 2014.

Als het modeljaar van je apparaat recenter dan 2014 is, ga je door met de volgende stappen.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV 2 of Apple TV 3

Uitloggen met je Apple ID

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer iTunes Store.

3. Selecteer Apple IDs.

4. Selecteer Uitloggen met Apple ID.

5. Ga terug naar het startscherm nadat je bent uitgelogd, en start Instellingen opnieuw.

6. Selecteer iTunes Store.

7. Selecteer Inloggen.

8. Voer je Apple ID en wachtwoord in en het probeer het opnieuw.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv

Als je op het apparaat op titel kunt zoeken naar series en films:

Zorg ervoor dat de nieuwste firmware is geïnstalleerd op je apparaat. Neem contact op met je apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het controleren op een firmware-update. Mogelijk moet je de fabrieksinstellingen herstellen als er geen firmware-update beschikbaar is of als het probleem niet is opgelost. Neem contact op met de fabrikant als je hulp nodig hebt.

Als je op het apparaat niet op titel kunt zoeken naar series en films:

Netflix identificeert je apparaat aan de hand van het ESN (Electronic Serial Number), dat door de fabrikant wordt toegewezen aan het apparaat. Soms hebben twee verschillende apparaten hetzelfde ESN. In deze zeer zeldzame gevallen wordt jouw apparaat gedeactiveerd als een ander lid van Netflix zijn of haar apparaat activeert, en andersom.