Netflix vraagt mij telkens als ik het open om in te loggen

Als je steeds wordt gevraagd om in te loggen wanneer je verbinding maakt met Netflix, is er mogelijk een technisch probleem met het ingelogd houden van het apparaat.

Opmerking:
Als je helemaal niet kunt inloggen, volg je in plaats daarvan deze stappen voor probleemoplossing.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Tv's en streaming mediaplayers

Smart-tv

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Fire TV Stick

Het modeljaar van je apparaat controleren

1. Ga naar de pagina Recente streamingactiviteit op het apparaat< van je account.

2. Zoek je Fire TV Stick in de lijst. Het modeljaar wordt naast de naam van je apparaat weergegeven.

Als het modeljaar van je apparaat 2014 is, kun je vaker dan gebruikelijk worden gevraagd om in te loggen. Dit is een bekend probleem met het model uit 2014.

Als het modeljaar van je apparaat recenter dan 2014 is, ga je door met de volgende stappen.

Controleer op firmware-updates

1. Druk op Home homepagina-knop op je Fire TV-afstandsbediening.

2. Selecteer Instellingen het menu Instellingen > Mijn Fire TV > Over.

3. Selecteer Controleren op systeemupdate of Systeemupdate installeren.

Opmerking:
    Er moeten mogelijk meerder updates geïnstalleerd worden om de laatste firmwareversie te bereiken.
  4. Probeer Netflix opnieuw.

Apple TV 2/3

Uitloggen met je Apple ID

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer iTunes Store.

3. Selecteer Apple IDs.

4. Selecteer Uitloggen met Apple ID.

5. Ga terug naar het startscherm nadat je bent uitgelogd, en start Instellingen opnieuw.

6. Selecteer iTunes Store.

7. Selecteer Inloggen.

8. Voer je Apple ID en wachtwoord in en het probeer het opnieuw.

Werk je Apple TV bij

1. Ga naar het startscherm en selecteer Instellingen.

2. Selecteer Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

3. Selecteer indien beschikbaar Download en installeer. Als je deze optie niet ziet is je apparaat up-to-date.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Deze stappen kunnen voor jouw Apple TV-model anders zijn. Ga naar de supportsite van Apple voor stappen om je Apple TV-software bij te werken..

Blu-rayspeler

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Mobiele telefoons en tablets

Android-telefoon of -tablet

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

Werk je Android OS-versie bij

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Systeem > Systeemupdate.

3. Controleer op beschikbare updates en installeer deze.

4. Probeer Netflix opnieuw.

iPhone of iPad

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op Uitloggen pictogram uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

Je iOS-versie bijwerken

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

Computers

Windows

Controleer de cookie-instellingen van je browser

Volg de onderstaande stappen voor je browser.

Chrome

1. Ga naar de werkbalk van de browser en selecteer het Chrome-menu.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Klik op Cookies en sitegegevens.

5. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu .

2. Klik op Voorkeuren.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Ga onder Geschiedenis naar de keuzelijst Firefox zal en selecteer Geschiedenis onthouden.

5. Klik op Firefox herstarten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Internet Explorer (versie 11 of hoger)

1. Klik rechtsboven in de browser de optie Tools .

2. Klik op Internetopties.

3. Verwijder onder Browsegeschiedenis het vinkje bij Browsegeschiedenis verwijderen bij afsluiten.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Microsoft Edge

1. Klik rechtsboven in de browser op de knop Meer ...

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en services.

4. Klik onder de kop Browsegegevens wissen op Selectie voor wissen maken.

5. Zorg dat Cookies en andere websitegegevens is uitgeschakeld.

Opmerking:
    Als je deze instelling liever aan laat staan, voeg je netflix.com toe aan de lijst Niet wissen.
  6. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Klik linksboven in de browser op de knop Opera.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het linkermenu op Privacy en beveiliging.

4. Klik op Site-instellingen.

5. Klik op Cookies en sitegegevens.

6. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer u Opera afsluit is uitgeschakeld.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Windows bijwerken

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Mac

Controleer de cookie-instellingen van je browser

Mac-computer

Volg de onderstaande stappen voor je browser.

Chrome

1. Ga naar de werkbalk van de browser en selecteer rechtsboven het Chrome-menu .

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy en beveiliging.

4. Selecteer Cookies en sitegegevens.

5. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu .

2. Selecteer Opties.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy & Beveiliging.

4. Ga onder Geschiedenis naar de keuzelijst Firefox zal en selecteer Geschiedenis onthouden.

5. Selecteer Firefox opnieuw starten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Selecteer Opera linksboven in de browser.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkermenu de optie Privacy en beveiliging.

4. Selecteer Site-instellingen.

5. Selecteer Cookies en sitegegevens.

6. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer u Opera afsluit is uitgeschakeld.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Je Mac-computer bijwerken

Volg de stappen van Apple om updates en upgrades voor macOS te installeren. Probeer vervolgens Netflix opnieuw.

Chromebook

Controleer de cookie-instellingen van je browser

1. Klik rechtsboven in Chrome op MenuChrome-menupictogram en klik op Instellingen.

2. Klik links op Privacy en beveiliging.

3. Klik op Cookies van derden.

4. Controleer of de instelling Cookies van derden toestaan is ingeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer bijwerken

1. Maak op je computer verbinding met internet via wifi of Ethernet. Er kunnen geen updates worden geïnstalleerd als je bent verbonden via een mobiel netwerk.

2. Klik op het statusgebied (rechtsonder, waar je accountfoto wordt weergegeven).

3. Selecteer Instellingen (Settings).

4. Selecteer Over Chrome OS (About Chrome OS) in het menu aan de linkerkant van de pagina.

5. Selecteer Controleren op updates en updates uitvoeren (Check for and apply updates).

6. Op je computer worden benodigde updates geïnstalleerd. Nadat de updates zijn geïnstalleerd, selecteer je Herstart om bij te werken (Restart to update).

7. Probeer Netflix opnieuw nadat je computer opnieuw is opgestart.

Videogameconsoles

PlayStation 3

Instellingen voor datum en tijd controleren

Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de serie of film.

Gebruik voor Japanse PlayStations X in plaats van O om de selectie te bevestigen wanneer in de onderstaande stappen voor probleemoplossing O wordt genoemd.
  1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Ben je nog niet in het hoofdmenu? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer Afsluiten (Quit). Selecteer daarna Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

3. Selecteer Datum en tijd (Date and Time).

4. Selecteer Instellen via internet (Set via Internet).

5. Druk op de knop O om terug te gaan naar het scherm Datum en tijd (Date and Time).

6. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically).

7. Selecteer Aan (On).

8. Probeer Netflix opnieuw.

Werk je PlayStation-firmware bij

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startmenu van je PlayStation.

2. Selecteer Systeemupdate en bevestig de selectie.

3. Selecteer Update via Internet en bevestig de selectie.

4. Als er een nieuwe versie van de firmware is gevonden, bevestig je de selectie en download je de nieuwe software.