Mijn e-mailadres is zonder mijn toestemming gewijzigd

Als je een e-mail hebt ontvangen met het bericht dat je e-mailadres is gewijzigd of als je e-mailadres niet wordt herkend wanneer je probeert in te loggen, volg dan de onderstaande instructies.

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn e-maildadres is gewijzigd

Als je een e-mail van Netflix hebt ontvangen met het bericht dat je e-mailadres is gewijzigd en je deze wijziging niet zelf hebt aangevraagd, neem dan contact met ons op.

Als ik probeer in te loggen, krijg ik de foutmelding 'We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden'

Als je deze fout ziet terwijl je probeert in te loggen met een bestaand account:

We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden. Probeer het opnieuw of maak een nieuw account.

Volg deze stappen:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer en vul het formulier in.

• Als je deze optie niet ziet, is accountherstel via factureringsgegevens niet beschikbaar in jouw regio.

3. Selecteer Account zoeken.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf of Netflix krijgt als onderdeel van een pakket, zoek dan de naam van de serviceprovider in het Helpcentrum. Selecteer het artikel over facturering en ga naar het gedeelte 'Ik kan niet inloggen bij Netflix'.

Neem contact met ons op als je nog steeds niet kunt inloggen.

Aanvullende tips om je account veilig te houden

Bij Netflix nemen we accountbeveiliging serieus. Zie onze aanbevelingen voor extra maatregelen die je kunt nemen om je Netflix-account veilig te houden.