Netflix-fout D7121-3078

Als de foutcode D7121-3078 optreedt op je computer, vaak samen met de volgende melding:

Onze excuses voor de onderbreking
Het lijkt erop dat deze versie van je browser niet meer wordt ondersteund. Installeer de nieuwste versie om te blijven kijken.

Dit betekent dat de geïnstalleerde Microsoft Edge-versie op je computer niet meer wordt ondersteund. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Microsoft Edge bijwerken
  1. Klik op Instellingen en meer > Help en feedback > Over Microsoft Edge.

2. Klik op Downloaden en installeren.

3. Klik op Opnieuw starten nadat de update is voltooid.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutbericht krijgt te zien of hulp nodig hebt bij het updaten van je browser, ga dan naar de ondersteuningssite van Microsoft.