Asphalt Xtreme - Probleemoplossing

Pictogram van Asphalt Xtreme

Zoek hier naar oplossingen voor problemen of fouten. Raadpleeg Asphalt Xtreme - Help en ondersteuning voor meer informatie over de game.

Algemene probleemoplossing

Heb je problemen omdat de game lag vertoont, vastloopt, pauzeert, een trage framerate heeft, een zwart scherm weergeeft of crasht? Probeer dan elk van de volgende stappen apart en kijk of het helpt.

• Sluit de game en start deze opnieuw.

• Als er een update voor de game beschikbaar is, download deze dan en probeer de game opnieuw.

• Start je apparaat opnieuw op.

Neem contact met ons op als geen van deze stappen het probleem oplost of als je ze steeds moet herhalen. Laat ons weten welke game je speelt en wat het probleem is.

Veelgestelde vragen en algemene problemen

Challenge Chevrolet 3100 Pickup werkt niet

Je moet de challenge met het Chevrolet 3100 Pickup-model voltooien. Dit is een monstertruck in voertuigklasse A. De namen lijken op elkaar, maar je kunt de challenge niet voltooien met de Chevrolet 3100 in voertuigklasse C.

Auto's kunnen niet worden geünlockt.

Special Project-auto's worden geünlockt via events. Lees hoe ze worden vrijgespeeld in het gedeelte Vragen over de gameplay van de pagina Asphalt Xtreme - Help en ondersteuning.

Heb je een probleem met het vrijspelen van andere auto's? Neem dan contact op met de Netflix-klantenservice zodat we het probleem verder kunnen onderzoeken.

Valuta in de game ontbreekt of is gereset

Als je de game hebt verwijderd of de gamegegevens reset, verlies je je voortgang en valuta in de game. Raadpleeg Hoe werken opgeslagen gamegegevens op Netflix? voor meer informatie.

Neem contact op met de Netflix-klantenservice als je de game niet hebt verwijderd en de gamegegevens niet hebt gereset, maar wel je valuta in de game kwijt bent.

Fouten in de game

Transactie mislukt! (fout 9006)

Transactie mislukt!
Transactie mislukt. (fout 9006)

We onderzoeken momenteel deze fout om de juiste oplossing te vinden.

Help ons bij het onderzoek door contact op te nemen met de Netflix-klantenservice.

Kan geen verbinding opnemen met de server

Fout
Kan geen contact opnemen met de server.

We onderzoeken momenteel deze fout om de juiste oplossing te vinden.

Help ons bij het onderzoek door contact op te nemen met de Netflix-klantenservice.

Codes voor NGP-fouten

Als je een NGP-fout ziet, raadpleeg dan het onderstaande artikel dat overeenkomt met de foutcode.