Netflix gebruiken op de settopbox van Orange Livebox Play (Black Box) en Livebox Play 4 in Frankrijk

Welkom bij Netflix op je Orange Livebox Play en Livebox Play 4. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies

Netflix is beschikbaar op de settopbox van Orange Livebox Play Black Box en Livebox Play 4. Netflix is niet beschikbaar op de Livebox of Livebox Play White Box. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Navigatie:
op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties voor Mijn lijst (My List). Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met filmcategorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst (My List). Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie:
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original-serie om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op het apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en bijschriften in hun standaardopmaak weergegeven. Andere apparaten zijn niet geconfigureerd voor de weergave van ondertiteling.

Ouderlijk toezicht
Op Netflix kun je ouderlijk toezicht instellen op individuele profielen.

Model Ondersteunde regio's Resolutie Ondertiteling en audio
Livebox Play (Black Box) Frankrijk 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Décodeur TV 4 Frankrijk 4K Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound

Netflix instellen

Wil je je Orange Livebox Play of Livebox Play 4 koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en maak een keuze uit de onderstaande opties.

Koppelen vanuit VOD

1. Druk op de knop Menu van de afstandsbediening.
  2. Selecteer Pass Video in het gedeelte VOD van het menu.
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In) als de Netflix-app is gestart.

Koppelen vanuit Tv-kanalen (TV Channels)

1. Druk op de knop Menu van de afstandsbediening.
  2. Select TV.
  3. Selecteer Tv-kanalen (TV Channels).
  4. Selecteer Netflix.
  5. Selecteer Aanmelden (Sign In) als de Netflix-app is gestart.

Koppelen via kanaal 70

1. Gebruik je afstandsbediening om naar kanaal 70 te navigeren.
  2. Selecteer Aanmelden (Sign In) als de Netflix-app is gestart.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Afmelden bij Netflix

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Netflix afsluiten en je afmelden

1. Begin op de startpagina van Netflix.
  2. Druk op de knop Terug (Back) van de afstandsbediening.
  3. Selecteer rechts het tandwielpictogram .
  4. Selecteer Afmelden (Sign Out).
  5. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.
  6. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Netflix afsluiten zonder je af te melden

1. Begin op de startpagina van Netflix.
  2. Druk op de knop Terug (Back) van de afstandsbediening.
  3. Selecteer rechts het tandwielpictogram .
  4. Selecteer Afsluiten (Exit).
  5. Selecteer OK.

Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de Livebox Play 4. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een tv waarop je Netflix-titels in Ultra HD kunt streamen, aangesloten op je Livebox Play 4 via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (doorgaans de HDMI 1-poort).
  • Een abonnement waarmee je kunt streamen in Ultra HD. Op www.netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.
  • Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.
  • Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

De volgende Orange-modellen ondersteunen Netflix momenteel in Ultra HD:

• Orange Livebox Play 4