Visa streaming- och enhetsaktivitet

Det går att se vilka serier och filmer som spelats upp för varje enskild profil på ditt konto.

1. I en webbläsare går du till din kontosida.

2. I sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls) väljer du den profil du vill titta närmare på.

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Öppna Streamingaktivitet (Viewing activity).

4. Om du inte ser hela listan använder du knappen Visa mer (Show More).

Om du vill ladda ner listan till ett kalkylblad väljer du Ladda ner alla (Download all) längst ner på sidan. Du kan öppna den nerladdade filen med all programvara som stöder filformatet CSV.

Obs!
Om ditt konto inte längre är aktivt måste du ladda ner en kopia av din information för att se din streamingaktivitet.

Du kan även se en lista med enheter som har använt ditt konto nyligen.