Hur du granskar och laddar ner din streamingaktivitet

Det går att se vilka serier och filmer som spelats upp för varje enskild profil på ditt konto.

1. I en webbläsare öppnar du sidan Konto (Account).

2. Öppna Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls) för den profil du vill titta närmare på.

3. Öppna Streamingaktivitet (Viewing activity).

4. Om du inte ser hela listan använder du knappen Visa mer (Show More).

Om du vill ladda ner listan till ett kalkylblad väljer du Ladda ner alla (Download all) längst ner på sidan. Du kan öppna den nerladdade filen med all programvara som stöder filformatet CSV.

Obs!
All streamingaktivitet på ditt konto visas här, förutsatt att kontot inte har varit inaktivt i mer än 10 månader.