Netflix-fel F7121-3078

Du kan se felkoden F7121-3078 tillsammans med följande meddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Det verkar som att den här versionen av din webbläsare inte längre stöds. (Pardon the interruption. Looks like this version of your browser is no longer supported.) Installera den senaste versionen för att fortsätta titta.

Det här felet betyder att din version av Firefox inte längre stöds och måste uppdateras för att fungera med Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Mac

Om din dator har macOS 10.15 (Catalina) eller senare installerat:

Uppdatera Firefox
  1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer knappen mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och rulla sedan ner till Uppdateringar för Firefox (Firefox Updates).

3. Klicka på Starta om för att uppdatera Firefox (Restart to Update Firefox). Om du ser meddelandet ”Firefox är redan uppdaterad” (Firefox is up to date) har du redan den senaste versionen av webbläsaren.

4. Prova Netflix igen.

Om du har problem med att uppdatera Firefox eller ser felmeddelandet Uppdateringen misslyckades (Update Failed) kan du följa Mozillas steg för att lösa ett problem med en programuppdatering.

Om din dator har en tidigare version än macOS 10.15 installerad:

Din dator kan inte uppdatera till den senaste webbläsarversionen som behövs för att kunna streama Netflix.

För att titta på Netflix måste du använda en enhet som stöds.

Windows

Om din dator har Windows 8 eller senare installerat:

Uppdatera Firefox
  1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer knappen mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och rulla sedan ner till Uppdateringar för Firefox (Firefox Updates).

3. Klicka på Starta om för att uppdatera Firefox (Restart to Update Firefox). Om du ser meddelandet ”Firefox är redan uppdaterad” (Firefox is up to date) har du redan den senaste versionen av webbläsaren.

4. Prova Netflix igen.

Om du har problem med att uppdatera Firefox eller ser felmeddelandet Uppdateringen misslyckades (Update Failed) kan du följa Mozillas steg för att lösa ett problem med en programuppdatering.

Om din dator har Windows Vista, Windows XP eller Windows 7 installerat:

Din dator kan inte uppdatera till den senaste webbläsarversionen som behövs för att kunna streama Netflix.

För att titta på Netflix måste du använda en enhet som stöds.

Linux

Uppdatera Firefox
  1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer knappen mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och rulla sedan ner till Uppdateringar för Firefox (Firefox Updates).

3. Klicka på Starta om för att uppdatera Firefox (Restart to Update Firefox). Om du ser meddelandet ”Firefox är redan uppdaterad” (Firefox is up to date) har du redan den senaste versionen av webbläsaren.

4. Prova Netflix igen.

Om du har problem med att uppdatera Firefox eller ser felmeddelandet Uppdateringen misslyckades (Update Failed) kan du följa Mozillas steg för att lösa ett problem med en programuppdatering.

Obs!
På grund av att det finns så många konfigurationer av Linux kan vi inte garantera att Netflix fungerar på enheter med ett Linux-operativsystem, och problem kan uppstå. Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med felsökning av enheter med Linux-operativsystem.