Det står ”Uppdatering krävs”

Om du får ett av de här meddelandena när du går till netflix.com:

Uppdatering krävs
Gör några uppdateringar

Det innebär att din webbläsare, ditt operativsystem eller din enhet måste uppdateras eller att Netflix inte stöder dem.

Följ nedanstående steg för att lösa problemet. Kontakta oss för att få hjälp om du fortfarande inte kan ansluta till Netflix eller behöver göra ändringar på ditt konto.

Uppdatera din webbläsare

Använd länkarna nedan för att få steg för uppdatering av din webbläsare.

Obs!
Netflix stöder inte andra webbläsare, men att installera uppdateringar för dem kan ändå fungera. Om uppdatering inte hjälper behöver du skaffa en webbläsare som stöds för att använda Netflix webbplats.

Om inga uppdateringar för webbläsare finns tillgängliga eller uppdatering inte löser problemet följer du nästa steg för att uppdatera din enhet.

Uppdatera din enhet

Välj ett alternativ nedan för att få steg för uppdatering av din mobila enhet eller din dators operativsystem.

Datorer

Windows

Använd länkarna nedan för anvisningar om hur du söker efter uppdateringar av din Windows-version och prova sedan Netflix igen.

Datorer med Windows XP eller Vista kan inte uppdateras till en version som har stöd för Netflix. Vi rekommenderar att du använder en dator med Windows 10 eller senare.

Mac

Följ Apples steg för att installera uppdateringar och uppgraderingar för macOSoch prova sedan Netflix igen.

Chromebook

Följ Googles steg för att uppdatera operativsystemet på Chromebook och prova sedan Netflix igen.

Linux

Eftersom stegen för uppdatering av en Linux-enhet kan vara unika för varje Linux-distribution kan Netflix kundtjänst inte hjälpa till med steg att följa för din enhet.

Mobiletelefoner och surfplattor

Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på System > Systemuppdatering (System update).

3. Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar.

4. Prova Netflix igen.

iPhone eller iPad

Följ Apples steg för att uppdatera din enhet till den senaste versionen och prova sedan Netflix igen.

Om du installerade uppdateringar för din mobila enhet eller dator är det möjligt att din webbläsare nu kan uppdateras till en nyare version. Du kan behöva följa stegen för uppdatering av din webbläsare igen för att lösa problemet.