Netflix-fel O7121-3078

Du kan se felkoden O7121-3078 tillsammans med följande meddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Det verkar som att den här versionen av din webbläsare inte längre stöds. (Pardon the interruption. Looks like this version of your browser is no longer supported.) Installera den senaste versionen för att fortsätta titta.

Det betyder att din version av Opera inte längre stöds och måste uppdateras för att fungera med Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Uppdatera din webbläsare

Gå till Webbläsare som stöds av Netflix för att uppdatera din webbläsare eller skaffa en annan webbläsare.

Om din dator har Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 installerat:

Din dator kan inte uppdatera till den senaste webbläsarversionen som behövs för att kunna streama Netflix.

För att titta på Netflix måste du använda en enhet som stöds.

Uppdatera Opera

Opera kan bara uppdateras till en version som stöds om din dator har macOS 10.15 (Catalina) eller senare.

Så här kontrollerar du versionen på din Mac-dator:

1. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

2. Välj Om den här datorn (About This Mac) för att visa versionen.

3. Om du har version macOS 10.15 eller senare måste du uppdatera webbläsaren Opera.

Om din dator har en tidigare version än macOS 10.15 installerad:

Din dator kan inte uppdatera till den senaste webbläsarversionen som behövs för att kunna streama Netflix.

För att titta på Netflix måste du använda en enhet som stöds.