Ta bort en betalningsmetod från ditt konto

För att ta bort en betalningsmetod från ditt konto går du till Hantera betalningsinformation (Manage payment info) på din kontosida och väljer sedan Ta bort (Delete) bredvid den betalningsmetod du vill ta bort. Om du bara har en betalningsmetod registrerad kan du inte ta bort den förrän du lägger till en ny betalningsmetod. När en betalningsmetod tas bort från ditt konto kan Netflix inte längre debitera den betalningsmetoden, såvida den inte läggs till på ditt Netflix-konto igen.

Kundtjänst kan inte ta bort en specifik betalningsmetod från ditt konto. Däremot kan vi ta bort alla betalningsmetoder så länge du inte betalar via en partner eller med ett presentkort. Om du vill fortsätta använda Netflix efter att du tagit bort dina betalningsmetoder kan du lägga till en ny betalningsmetod i kontot innan den nuvarande faktureringsperioden löper ut.

Obs!
Vissa betalningsmetoder från tredje part kan inte tas bort från kontot.

Om du har frågor om radering eller lagring av data ber vi dig kontakta privacy@netflix.com.