Netflix-fel 2.119

Ett problem uppstod vid uppspelning av videon. Försök igen. (2.119) (There is a problem playing the video. Please try again.)

Det här felet innebär att nerladdningen inte kan spelas upp på grund av en ändring på din Android-enhet. För att lösa problemet måste du ansluta till Wi-Fi eller ett mobilt nätverk och ladda ner serien eller filmen igen.

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Nerladdningar och sedan på en serie eller film.

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus bredvid en nerladdning.

5. Tryck på Ta bort nerladdning .

6. Gå tillbaka till serien eller filmen och ladda ner den igen.