Fixa ett problem på din mobil eller surfplatta med Android

Om Netflix inte fungerar på din Android-mobil eller Android-surfplatta kan du ofta lösa problemet med hjälp av dessa grundläggande felsökningssteg.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din Android-enhet. Se till att den är ordentligt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

Att rensa Netflix-appdata kommer att ta bort serier och filmer som laddats ner på din enhet och logga ut dig från ditt konto.
  1. Håll Netflix-appikonen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

2. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

3. Prova Netflix igen.

Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Kontrollera manualen som levererades med din enhet eller få hjälp av tillverkaren med steg för din enhet.

Installera om Netflix-appen

När du avinstallerar appen loggas du ut från ditt konto, och serier och filmer som laddats ner på din enhet tas bort.

Om du använder en mobil eller surfplatta med Android börjar du med att  öppna Netflix-sidan i Play Store. Tryck på Avinstallera (Uninstall) och sedan på Installera (Install).

De här stegen installerar också om appen:

1. Öppna Play Store-appen och sök efter Netflix.

2. Tryck på Avinstallera (Uninstall) på Netflix-appens butikssida.

3. Tryck på Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

4. Tryck på Installera (Install).

5. När appen har installerats trycker du på Öppna (Open).

6. Prova Netflix igen.

Testa din internetanslutning

1. Gå till fast.com i en webbläsare.

2. Vänta på att testet slutförs.

Om du ser ett felmeddelande i webbläsaren – eller om webbsidan inte laddar – betyder det att din enhet inte är ansluten till internet. Du kan behöva felsöka ditt hemnätverk eller din enhets internetanslutning.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din enhet och all hemnätverksutrustning vara urkopplade samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av den mobila enheten.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på enheten och försök använda Netflix igen.

Det här ska du göra härnäst

Sök i vårt hjälpcenter efter felkoden eller problemet du stött på. Det kan mycket väl finnas en artikel som ger dig stegvisa instruktioner för hur du löser problemet.

Om felsökningsstegen inte löste ditt problem, eller om det inte fanns någon artikel, kan du kontakta kundtjänst för att få hjälp.