Kan inte logga in på Netflix

Om du har glömt eller inte har tillgång till e-postadressen eller lösenordet för Netflix kan du återställa ditt lösenord.

Om du använder Facebook för att logga in följer du stegen i Kan inte logga in på Netflix med Facebook.

Om du kommer ihåg dina inloggningsuppgifter för Netflix-kontot men inte kan logga in följer du stegen nedan.

Det går inte att logga in på någon enhet

Om du ser följande meddelande när du försöker logga in på ett befintligt konto:

Vi kan tyvärr inte hitta ett konto med den här e-postadressen. Försök igen eller skapa ett nytt konto.

Följ de här stegen:

1. Gå till netflix.com/loginhelp.

2. Välj Jag har glömt min e-postadress/mitt telefonnummer (I don't remember my email or phone) och fyll i formuläret.

• Om du inte ser detta alternativ innebär det att det inte går att återställa kontot med hjälp av faktureringsinformation i din region.

3. Välj Hitta konto (Find Account).

Om du faktureras via ett annat företag eller får Netflix som en del av ett paket kan du söka efter namnet på leverantören i Netflix hjälpcenter. Välj den relaterade artikeln om fakturering och gå till sektionen ”Jag har problem med att logga in på Netflix”.

Det går inte att logga in på en specifik enhet

Blu-ray-spelare

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen i minst en minut.

2. Tryck på på/av-knappen medan enheten är urkopplad för att ladda ur enheten.

• Om du inte kommer åt på/av-knappen, eller om din enhet inte har en, lämnar du enheten urkopplad i minst 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Sätt på enheten.

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din Blu-ray-spelare.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på Blu-ray-spelaren och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Följ de här förslagen om du ansluter via Wi-Fi och ovanstående åtgärder inte hjälper:

• Flytta din router för att signalen ska bli starkare. Du får ofta bäst mottagning om routern är placerad på en central plats.

• Flytta trådlösa enheter, t.ex. trådlösa telefoner och mikrovågsugnar, längre bort från din router.

• Ställ routern högre upp. En router ovanpå en bokhylla eller ett skrivbord ger dig bättre mottagning än en router som står bakom eller under möbler.

Återställ till standardinställningar för anslutning

• Om du använder anpassade inställningar på din enhet ska du återställa internetleverantörens standardinställningar och prova Netflix igen.

• Om du ansluter via en VPN- eller proxy-anslutning bör du koppla från den och ansluta direkt via ditt hemnätverk.

• Om du använder en anpassad DNS-inställning på din enhet kan du återställa den så att den hämtar DNS automatiskt.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra anslutningsinställningarna.

Det här ska du göra härnäst

Om du har försökt med de här stegen men fortfarande har problem ska du kontakta din internetleverantör. De kan hjälpa dig att ta reda på om din router är konfigurerad på rätt sätt.

Dator

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Aktivera cookies i webbläsaren

Steg för Windows

Chrome
  1. Välj Meny Chrome menyikon längst upp till höger i webbläsaren och sedan Inställningar (Settings).

2. Välj Sekretess och säkerhet (Privacy and security) i menyn till vänster.

3. Välj Cookies och annan webbplatsdata (Cookies and other site data).

4. Kontrollera att inställningen Radera cookies och webbplatsdata när du avslutar Chrome (Clear cookies and site data when you quit Chrome) är inaktiverad.

5. Prova Netflix igen.

Edge
  1. Välj ... längst upp till höger i webbläsaren.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Visa avancerade inställningar (View advanced settings) under Avancerade inställningar (Advanced settings).

4. Se till att Blockera inte cookies (Don't block cookies) har markerats under Cookies (Cookies).

5. Stäng menyn genom att klicka var som helst på skärmen.

6. Prova Netflix igen.

Firefox

1. Välj ikonen Meny längst upp till höger.

2. Välj Alternativ (Options).

3. Välj Sekretess (Privacy) från menyn på vänster sida.

4. Under Historik (History) letar du reda på nedrullningsmenyn Firefox kommer att: (Firefox will:) och väljer sedan Spara historik (Remember History).

5. Stäng fliken och prova Netflix igen.

Internet Explorer
  1. Väl Internetalternativ (Internet Options) under menyn Verktyg (Tools).

2. Välj Sekretess (Privacy).

3. Välj Avancerat (Advanced).

4. Markera rutan Åsidosätt automatisk cookie-hantering (Override automatic cookie handling).

5. Välj Acceptera (Accept) under Cookies från första part (First-party Cookies).

6. Välj OK i fönstret Avancerade sekretessinställningar (Advanced Privacy Settings).

7. Välj OK i fönstret Internetalternativ (Internet Options).

8. Prova Netflix igen.

Opera
  1. Välj Meny (Menu) i webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra nedåt tills du ser Cookies.

4. Kontrollera att alternativet Tillåt att lokala data sparas (rekommenderas) (Allow local data to be set (recommended)) har markerats.

5. Stäng fliken Inställningar (Settings) för att spara de nya inställningarna.

6. Prova Netflix igen.

Steg för Mac

Chrome
  1. Välj Meny Chrome menyikon längst upp till höger i webbläsaren och sedan Inställningar (Settings).

2. Välj Sekretess och säkerhet (Privacy and security) i menyn till vänster.

3. Välj Cookies och annan webbplatsdata (Cookies and other site data).

4. Kontrollera att inställningen Radera cookies och webbplatsdata när du avslutar Chrome (Clear cookies and site data when you quit Chrome) är inaktiverad.

5. Prova Netflix igen.

Firefox

1. Välj Inställningar (Preferences) från menyn Firefox.

2. Välj Sekretess (Privacy).

3. Välj Spara historik (Remember History) under Firefox kommer att: (Firefox will:).

4. Stäng Inställningar (Preferences) för att spara din nya sekretessinställning.

5. Prova Netflix igen.

Opera

1. Välj Inställningar (Preferences) i menyn Opera.

2. Bläddra nedåt tills du ser Cookies.

3. Kontrollera att alternativet Tillåt att lokala data sparas (rekommenderas) (Allow local data to be set (recommended)) har markerats.

4. Stäng fliken Inställningar (Preferences) för att spara de nya inställningarna.

5. Prova Netflix igen.

Safari

1. I Safaris meny väljer du Inställningar (Preferences).

2. Välj Sekretess (Privacy).

3. Välj alternativet Tillåt från webbplatser jag besöker (Allow from websites I visit) under Cookies och webbplatsdata (Cookies and Website Data).

4. Stäng Inställningar (Preferences) för att spara din nya sekretessinställning.

5. Prova Netflix igen.

Uppdatera din webbläsare

Uppgradera webbläsaren till den senaste versionen, eller använd en annan webbläsare.

Mobil eller surfplatta

Android-mobil eller Android-surfplatta

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att e-postadressen och lösenordet är korrekt innan du försöker logga in igen. Du kan behöva välja Försök igen (Try Again) för att bekräfta eller uppdatera den här informationen. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Använd din mobila webbläsare för att logga in på Netflix.com

Om du kunde logga in på Netflix.com i din webbläsare:

1. Se till att du har slutfört registreringsprocessen.

2. Öppna Netflix-appen och försök logga in igen.

Om du inte kunde logga in på Netflix.com i din webbläsare:

1. Verifiera att du angav din e-postadress på rätt sätt. Om du skrivit fel ändrar du din e-postadress och försöker logga in igen.

2. Besök netflix.com/clearcookies och öppna sedan Netflix-appen och försök logga in igen.

3. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Inaktivera lösenordshanterare

Prova att inaktivera eller ta bort Netflix-informationen från lösenordshanterare du använder.

Om du hanterar dina lösenord med hjälp av Google:

1. Gå till Inställningar (Settings) > Google > Hantera ditt Google-konto (Manage your Google Account)

2. Tryck på Säkerhet (Security) längst upp.

3. Rulla ner till avsnittet Inloggning på andra webbplatser (Signing in to other sites) och tryck sedan på Lösenordshantering (Password Manager).

4. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Radera (Delete).

Om du använder Samsung Pass:

1. Gå till Inställningar (Settings) > Biometri och säkerhet (Biometrics and security) > Samsung Pass.

Obs!
    Du kan behöva ange ditt Samsung-lösenord.
  2. Under ID-nummer och lösenord (IDs and passwords) trycker du på Appar (Apps).

3. Leta reda och tryck på Netflix i listan.

4. Tryck på Radera (Delete) längst ner till höger och tryck sedan på Radera (Delete) igen för att bekräfta.

Rensa Netflix-appdata

Obs!
Om du rensar appdata försvinner alla serier och filmer som du har laddat ner till enheten.
  1. Börja från Hemskärmen (Home) på enheten och navigera till Inställningar (Settings).

2. Välj Allmänt (General).

• Om Allmänt (General) inte visas fortsätter du till nästa steg.

3. Välj Appar (Apps) eller Program (Applications).

4. Välj Hantera appar (Manage Applications), Programhanteraren (Application Manager) eller Hantera alla appar (Manage All Apps).

• Om dessa alternativ inte visas fortsätter du till nästa steg.

5. Rulla ner till och välj Netflix.

• Om du inte ser Netflix tittar du under fliken Hämtat (Downloaded).

6. Välj Lagring (Storage).

• Om Lagring (Storage) inte visas fortsätter du till nästa steg

7. Välj Rensa data (Clear Data) eller Rensa lagring (Clear Storage) och sedan OK.

8. Prova Netflix igen.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

iPhone, iPad eller iPod touch

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att e-postadressen och lösenordet är korrekt innan du försöker logga in igen. Du kan behöva välja Försök igen (Try Again) för att bekräfta eller uppdatera den här informationen. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen

Om du använder funktionen iCloud-nyckelring för att spara lösenord på ditt Apple-konto kan du behöva ta bort inloggningsuppgifterna för Netflix från nyckelringen. Kontakta Apples support om du är osäker på hur man gör detta.

Starta om din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

Digitalbox eller streamingspelare

Om du ser ett fel som börjar med ATV söker du i Netflix hjälpcenter med hela felkoden för att se om vi har en artikel för felsökning.

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen i minst en minut.

2. Tryck på på/av-knappen medan enheten är urkopplad för att ladda ur enheten.

• Om du inte kommer åt på/av-knappen, eller om din enhet inte har en, lämnar du enheten urkopplad i minst 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Sätt på enheten.

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av enheten.

2. Koppla ur både modemet och routern och vänta i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

4. Koppla in routern och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

5. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Följ de här förslagen om du ansluter via Wi-Fi och ovanstående åtgärder inte hjälper:

• Flytta din router för att signalen ska bli starkare. Du får ofta bäst mottagning om routern är placerad på en central plats.

• Flytta trådlösa enheter, t.ex. trådlösa telefoner och mikrovågsugnar, längre bort från din router.

• Ställ routern högre upp. En router ovanpå en bokhylla eller ett skrivbord ger dig bättre mottagning än en router som står bakom eller under möbler.

Återställ din anslutnings standardinställningar

• Om du använder anpassade inställningar på din enhet ska du återställa internetleverantörens standardinställningar och prova Netflix igen.

• Om du ansluter via en VPN- eller proxy-anslutning bör du koppla från den och ansluta direkt via ditt hemnätverk.

• Om du använder en anpassad DNS-inställning på din enhet kan du återställa den så att den hämtar DNS automatiskt.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra anslutningsinställningarna.

Det här ska du göra härnäst

Om du har försökt med de här stegen men fortfarande har problem ska du kontakta din internetleverantör. De kan hjälpa dig att ta reda på om din router är konfigurerad på rätt sätt.

Smart-tv

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen i minst en minut.

2. Tryck på på/av-knappen medan enheten är urkopplad för att ladda ur enheten.

• Om du inte kommer åt på/av-knappen, eller om din enhet inte har en, lämnar du enheten urkopplad i minst 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Sätt på enheten.

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av enheten.

2. Koppla ur både modemet och routern och vänta i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

4. Koppla in routern och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

5. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Följ de här förslagen om du ansluter via Wi-Fi och ovanstående åtgärder inte hjälper:

• Flytta din router för att signalen ska bli starkare. Du får ofta bäst mottagning om routern är placerad på en central plats.

• Flytta trådlösa enheter, t.ex. trådlösa telefoner och mikrovågsugnar, längre bort från din router.

• Ställ routern högre upp. En router ovanpå en bokhylla eller ett skrivbord ger dig bättre mottagning än en router som står bakom eller under möbler.

Återställ till standardinställningar för anslutning

• Om du använder anpassade inställningar på din enhet ska du återställa internetleverantörens standardinställningar och prova Netflix igen.

• Om du ansluter via en VPN- eller proxy-anslutning bör du koppla från den och ansluta direkt via ditt hemnätverk.

• Om du använder en anpassad DNS-inställning på din enhet kan du återställa den så att den hämtar DNS automatiskt.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra anslutningsinställningarna.

Det här ska du göra härnäst

Om du har försökt med de här stegen men fortfarande har problem ska du kontakta din internetleverantör. De kan hjälpa dig att ta reda på om din router är konfigurerad på rätt sätt.

Spelkonsol

PlayStation 3

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Logga in på PlayStation Network

Om du uppmanas ange ett inloggnings-ID (Sign-In ID) måste du logga in på PlayStation Network innan du kan logga in på Netflix.

Om du har glömt din inloggningsinformation för PlayStation Network kontaktar du PlayStation för att få hjälp.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

PlayStation 4

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

Xbox 360

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

Xbox One

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

Xbox Series X/S

Logga in i en webbläsare

Du kan logga in på Netflix med en annan enhet istället för att använda fjärrkontrollen.

1. Öppna Netflix-appen på din tv och välj Logga in (Sign in).

2. Välj Logga in från webben (Sign In from Web) innan du anger din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix.

Obs!
    Om alternativet inte visas kan din enhet inte loggas in på det här sättet.
  3. På en dator eller mobil enhet:

• Rikta kameran på din mobil eller surfplatta mot QR-koden som visas på tv-skärmen och tryck sedan på det meddelande som visas.

• Eller öppna en webbläsare och gå till netflix.com/tv8.

4. Ange inloggningskoden som visas på din tv.

5. Klicka på Ange koden för att fortsätta (Enter Code to Continue).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix om du blir tillfrågad och klicka sedan på Börja titta (Start Watching).

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du använder en fjärrkontroll för att logga in kan du gå tillbaka till skärmen där du angav din e-postadress för att verifiera eller uppdatera den. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Återställ ditt lösenord

Återställ ditt lösenord genom att skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. Om du har lagt till ett bekräftat telefonnummer på ditt konto kan du även återställa ditt lösenord via ett textmeddelande genom att klicka på Glömt lösenordet? (Forgot password?) och välja textmeddelande (sms).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha gått igenom stegen ovan kan du kontakta Netflix kundtjänst för att få hjälp.