Det står ”Vi kan tyvärr inte hitta ett konto med den här e-postadressen.”

Om du stöter på följande felmeddelande när du försöker logga in på ett befintligt konto:

Vi kan tyvärr inte hitta ett konto med den här e-postadressen. Försök igen eller skapa ett nytt konto. (Sorry, we can't find an account with this email address. Please try again or create a new account.)

Följ de här stegen:

1. Gå till netflix.com/loginhelp.

2. Välj Jag har glömt min e-postadress/mitt telefonnummer (I don't remember my email or phone) och fyll i formuläret.

3. Välj Hitta konto (Find Account).

Om du faktureras via ett annat företag eller får Netflix som en del av ett paket kan du söka efter namnet på leverantören i vårt Hjälpcenter. Öppna den relaterade artikeln om fakturering och gå till sektionen ”Jag har problem med att logga in på Netflix”.

Kontakta oss om du fortfarande inte kan logga in.