Så här hittar och laddar du ner serier och filmer

Om du vill titta på serier och filmer utan att vara ansluten till internet kan du ladda ner dem från Netflix-appen.

Så här hittar du serier och filmer att ladda ner:

1. Öppna Netflix-appen och tryck på Nerladdningar (Downloads) .

2. Välj Se vad du kan ladda ner (See What You Can Download), Hitta titlar att hämta (Find Something to Download) eller Hitta mer att ladda ner (Find More to Download).

På en Windows 10-enhet:

1. Öppna Netflix-appen och välj Meny (Menu) .

2. Bläddra ner och välj Kan laddas ner (Available for Download).

Du kan även trycka på valfri film eller serie och leta efter nerladdningsikonen på beskrivningssidan för att se om titeln kan laddas ner.

Så här laddar du ner:

1. Öppna Netflix-appen och välj en serie eller film. Alla titlar går inte att ladda ner.

2. På beskrivningssidan trycker du på Ladda ner .

• För serier visas nerladdningsikonen bredvid varje tillgängligt avsnitt.

• Ladda ner via Wi-Fi för att undvika att använda för mycket data.

Ditt abonnemang tillåter upp till 100 nerladdningar på lika många enheter.

Nerladdade serier och filmer:

• Sparas i avsnittet Nerladdningar (Downloads) i appen.

• Finns endast tillgängliga på den enhet de laddats ner till.

• Kan spelas upp från alla profiler i ditt konto.

• Använder de ljud- och undertextinställningar som gällde vid nerladdningstillfället.

Obs!
Barnprofiler kan eventuellt inte spela upp alla nerladdade serier och filmer, beroende på titelns åldersgräns.

För att kunna ladda ner från Netflix behöver du:

• Ett aktivt Netflix-konto

• Internetanslutning

• Den senaste versionen av Netflix-appen på någon av dessa enheter:

• iPhone, iPad eller iPod touch som kör iOS 9.0 eller senare

• Android-mobil eller Android-surfplatta som kör Android 4.4.2 eller senare

• Amazon Fire-surfplatta som kör Fire OS 4.0 eller senare

• Surfplatta eller dator med Windows 10 som kör version 1607 (Anniversary Update) eller senare

Obs!
Det går att ladda ner serier och filmer på vissa Chromebook- och Chromebox-modeller.