Så här laddar du ner serier och filmer för att titta på dem offline

Om du när som helst vill kunna titta på serier och filmer utan att vara ansluten till internet kan du ladda ner dem från Netflix-appen. Lär dig mer om hur du hittar, laddar ner och tittar på nerladdade serier och filmer nedan.

För att ladda ner innehåll från Netflix behöver du den senaste versionen av Netflix-appen på någon av dessa enheter:

• iPhone, iPad eller iPod touch som kör iOS 9.0 eller senare

• Android-mobil eller Android-surfplatta som kör Android 4.4.2 eller senare

• Amazon Fire-surfplatta som kör Fire OS 4.0 eller senare

• Surfplatta eller dator med Windows 10 som kör version 1607 (Anniversary Update) eller senare

• Utvalda Chromebook- och Chromebox-modeller

Hitta och ladda ner en serie eller film

Tryck på valfri serie eller film och leta efter nerladdningsikonen pil nedåt för att se om titeln kan laddas ner, eller filtrera efter vad som kan laddas ner. Alla titlar går inte att ladda ner.

1. Öppna Netflix-appen och tryck på Nerladdningar pil nedåt.

• På en Windows 10-enhet öppnar du Netflix-appen och väljer Meny .

2. Välj Se vad du kan ladda ner (See What You Can Download), Hitta titlar att hämta (Find Something to Download), Hitta mer att ladda ner (Find More to Download) eller Kan laddas ner (Available for Download), beroende på vilken enhet du använder.

3. Välj en serie eller film.

4. På beskrivningssidan trycker du på Ladda ner pil nedåt.

• För serier visas nerladdningsikonen pil nedåt bredvid varje tillgängligt avsnitt.

• Ladda ner via Wi-Fi för att undvika att använda för mycket data.

Ditt abonnemang tillåter upp till 100 nerladdningar på det antal enheter som ditt streamingabonnemang tillåter.

Titta på nerladdade serier och filmer

För att du alltid ska kunna komma åt dina nerladdningar rekommenderar vi att du alltid är inloggad i Netflix-appen.

1. Logga in på Netflix-appen och välj Nerladdningar pil nedåt.

• På en Windows 10-enhet öppnar du Netflix-appen och väljer Meny menyikon och därefter Mina nerladdningar (My Downloads).

2. Hitta den titel du vill titta på och välj Spela upp uppspelningsknapp.

• För serier måste du först välja en serie och sedan trycka på Spela upp uppspelningsknapp bredvid det avsnitt du vill titta på.

Nerladdade serier och filmer finns tillgängliga på den enhet som användes för att ladda ner dem, och det går att titta på dem från valfri profil i ditt konto. Nerladdningar löper ut efter en viss tid, och vissa titlar har en begränsning för hur många gånger de kan laddas ner på ett år. Ta bort nerladdningar från din enhet när du har tittat klart.

Obs!
Barnprofiler kan eventuellt inte spela upp alla nerladdade serier och filmer, beroende på titelns åldersgräns.
Obs!
Om du avslutar ditt konto tas serier och filmer som du har laddat ner bort från din enhet. Du måste ladda ner dem igen om du återaktiverar ditt konto i framtiden.