Nerladdning av serier och filmer på Netflix

Du kan ladda ner utvalda serier och filmer och titta på dem i Netflix-appen utan en internetanslutning på mobila enheter med Apple iOS eller Android samt datorer eller surfplattor med Windows 10. Nerladdningar stöds för närvarande inte på andra enheter.

För att ladda ner titlar från Netflix till din enhet behöver du:

• En iPhone, iPad eller iPod som kör iOS 9.0 eller senare
  • En mobil eller surfplatta som kör Android 4.4.2 eller senare
  • En surfplatta eller dator som kör Windows 10 Version 1607 (Anniversary Update) eller senare
  • En internetanslutning*
  • Ett aktivt Netflix-konto
  • Den senaste versionen av Netflix-appen förApple iOS, Android eller Windows 10

*Även om du kommer att kunna titta på dina nerladdade serier och filmer utan en internetanslutning så behöver du en internetanslutning för att ladda ner innehåll med Netflix-appen.

Nerladdning och streaming använder liknande mängder data. Om du är orolig över mobil dataanvändning föreslår vi att du laddar ner när du är ansluten till Wi-Fi. Besök vårt Hjälpcenter för mer information om dataanvändning.

Om du ser ett felmeddelande när du försöker ladda ner eller titta på en titel kan du söka i vårt Hjälpcenter efter meddelandet.

Ladda ner en titel

Ladda ner en titel

Alla titlar går inte att ladda ner. Om du är ute efter en viss titel kan du söka efter den och sedan leta efter nerladdningsikonen download.png. Om du vill söka bland nerladdningsbara titlar väljer du Kan laddas ner (Available for Download) i Netflixmenyn menuIcon.png. När du har hittat en titel följer du stegen nedan.

1. Välj den titel du vill ladda ner.
  2. På beskrivningssidan klickar du på nerladdningsikonen download.png.
    • För serier visas ikonen bredvid varje tillgängligt avsnitt.
  3. När titeln har laddats ner kan du öppna den i avsnittet Mina nerladdningar (My Downloads) i appen. Obs! Olika titlar har olika utgångsdatum – kontrollera datuminformationen på sidan Mina nerladdningar.

Välj videokvalitet för nerladdning

Du kan välja den videokvalitet som bäst passar dina behov.* Standard innebär en något lägre bildkvalitet som kräver mindre lagringsutrymme och går snabbare att ladda ner. Högre (Higher) kräver mer lagringsutrymme och tar längre tid att ladda ner.

1. Tryck på menyikonen i Netflix-appen menuIcon.png.
  2. Bläddra ner och välj App-inställningar (App Settings).
  3. Under Nerladdningar (Downloads) väljer du Videokvalitet (Video Quality).
  4. Välj antingen Standard eller Högre (Higher) videokvalitet.

*Det går endast att välja bildkvalitet på Android-enheter som kan streama Netflix i HD. Läs vår artikel om Android för mer information om vilka modeller som har HD-kapacitet.

Hantera lagringsplats för nerladdningar (endast Android)

På Android-enheter med ett installerat SD-kort kan du lagra dina nerladdningar på kortet.

1. Tryck på menyikonen i Netflix-appen menuIcon.png.
  2. Bläddra ner och välj App-inställningar (App Settings).
  3. Under Nerladdningar (Downloads) väljer du Nerladdningsplats (Download Location).
  4. Välj var du vill spara dina nerladdningar.
    • Det här ändrar lagringsplatsen för kommande nerladdningar. Titlar som du redan har laddat ner ligger kvar där de finns.

Titta på en nerladdad titel

1. Öppna Netflix-appen och tryck på menyikonen menuIcon.png* för att komma åt titlar som du redan har laddat ner på enheten.
  2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).
  3. Tryck på ikonen Spela upp (Play) för den titel du vill titta på.
    • För serier måste du först välja serien och sedan trycka på ikonen Spela upp (Play) för det avsnitt du vill titta på.

*Du måste vara inloggad på ditt Netflix-konto för att komma åt dina nerladdade titlar. För att du alltid ska kunna komma åt dina nerladdningar rekommenderar vi att du alltid är inloggad i Netflix-appen på din mobila enhet.

Ta bort en nerladdad titel

När du har tittat färdigt på en nerladdad titel är det bäst att du tar bort den innan du försöker ladda ner en ny.

Ta bort en nerladdad titel från din iOS-enhet

1. Tryck på menyikonen menuIcon.png.
  2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).
  3. Tryck på Redigera (Edit) längst upp till höger på skärmen.
  4. Tryck på den röda kryssikonen för att ta bort titeln från din enhet.

Ta bort en nerladdad titel från din Android-enhet

1. Tryck på menyikonen menuIcon.png.
  2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).
  3. Tryck på redigeringsikonen penedit.png längst upp till höger på skärmen.
  4. Tryck på den röda kryssikonen för att ta bort titeln från din enhet.

Ta bort en nerladdad titel från din Windows 10-enhet

1. Klicka eller tryck på menyikonen menuIcon.png.
  2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).
  3. Klicka eller tryck på redigeringsikonen penedit.png längst upp till höger på skärmen.
  4. Klicka eller tryck på borttagningsikonen trashcanicon.png för att ta bort titeln från din enhet.

Ta bort alla nerladdade titlar

1. Klicka eller tryck på menyikonen menuIcon.png.
  2. Bläddra ner och välj App-inställningar (App Settings).
  3. Välj Ta bort alla nerladdningar (Clear All Downloads).
  4. Välj Ta bort (Delete) på bekräftelseskärmen.
  5. Alla nerladdade titlar kommer att raderas.