Det går inte att ladda ner en serie eller film

Om du har svårigheter att ladda ner en serie eller film från Netflix-appen väljer du det alternativ som bäst stämmer in på ditt problem.

Felmeddelande eller felkod vid nerladdning

För att hitta en artikel som beskriver hur du löser problemet kan du söka i vårt hjälpcenter efter det exakta felmeddelandet eller felkoden.

Kan ladda ner vissa titlar men inte andra

Om du kan ladda ner vissa serier och filmer men inte andra, eller om du inte ser nerladdningsikonen nerladdningsikon bredvid den titel du vill titta på offline kan titeln inte laddas ner.

Läs mer om varför vissa titlar inte går att ladda ner.

Kan inte hitta alternativet att ladda ner

Om du inte hittar alternativet att ladda ner eller inte ser nerladdningsikonen nerladdningsknapp någonstans på Netflix på din enhet:

Om du fortfarande har problem – trots att din enhet kan ladda ner – kan det bero på ett annat problem.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.

Uppdatera din Android OS-version

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på System > Systemuppdatering (System update).

3. Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar.

4. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

Aktivera lagring av nerladdningar

1. Från hemskärmen på Android navigerar du till Inställningar (Settings).

2. Välj Appar (Apps) eller Apphanteraren (Apps Manager).

3. Välj Netflix.

4. Välj Behörigheter (Permissions).

5. Växla Lagring (Storage) till (On).

6. Prova Netflix igen.

iPhone eller iPad

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.

Uppdatera din iOS-version

Följ Apples steg för att uppdatera din enhet till den senaste versionen och prova sedan Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

När du avinstallerar appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till hemskärmen, tryck på Netflix-appen och håll kvar fingret.

2. Tryck på Ta bort app (Remove app) > Radera app (Delete app) > Radera (Delete).

3. Öppna App Store och sök efter ”Netflix”.

4. Tryck på Netflix och tryck sedan på molnikonen för att hämta appen. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

5. När appen är installerad kan du prova Netflix igen.

Obs!
Om du inte hittar Netflix-appen efter att du tagit bort den kan du följa Apples steg för att ladda ner en app från App Store på nytt.

Fire-surfplatta

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på Appstore.

2. Tryck på Meny menyknapp i det övre vänstra hörnet och tryck sedan på App-uppdateringar (App Updates).

3. Leta reda på Netflix-appen i listan och tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser Netflix-appen i listan är den redan uppdaterad.

4. Tryck på Öppna (Open) och prova Netflix igen när uppdateringen har slutförts.

Uppdatera din Fire OS-version

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på Enhetsalternativ (Device Options) > Systemuppdateringar (System Updates) > Kontrollera nu (Check Now).

3. Tryck på Uppdatera (Update) för att installera uppdateringen. Om du får meddelandet Inga uppdateringar hittades (No updates found) är enheten redan uppdaterad.

4. När din surfplatta startat om provar du Netflix igen.

Windows-dator

Obs!
Nerladdningar stöds på datorer som kör Windows 10 eller 11 när du använder Netflix-appen från Microsoft Store.

Följ dessa steg för att lösa problemet.

Uppdatera din Windows-version

Använd länkarna nedan för anvisningar om hur du söker efter uppdateringar av din Windows-version och prova sedan Netflix igen.

Datorer med Windows XP eller Vista kan inte uppdateras till en version som har stöd för Netflix. Vi rekommenderar att du använder en dator med Windows 10 eller senare.

Kontrollera din Windows-version

Windows 10-datorer måste ha Windows-version 1607 eller senare installerad.

Så här kontrollerar du versionen:

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. Skriv ”Om din dator” och klicka sedan på Om din dator (About your PC).

3. Under Windows-specifikationer (Windows specifications) kontrollerar du Windows-versionens nummer.

Om du har en tidigare version än 1607 och det inte finns några Windows-uppdateringar tillgängliga, måste du kontakta datorns tillverkare eller Microsoft-supporten för att få hjälp att uppdatera din dator till en version som stöds.