Det går inte att ladda ner en serie eller film

Alla serier och filmer är inte tillgängliga för nerladdning, så du kanske bara ser nerladdningsikonen Nerladdningsikon på vissa titlar.

Om du inte ser nerladdningsikonen för några serier eller filmer kan det finnas ett problem med din enhet, eller så stöds inte nerladdningar på din enhet. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Uppdatera Netflix-appen

1. Öppna appen Play Store.

2. I sökfältet söker du efter Netflix.

3. Tryck på Netflix-appen i sökresultaten.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

• Om du bara ser Avinstallera (Uninstall) eller Öppna (Open) är Netflix-appen redan uppdaterad.

Om Netflix-appen inte visas i sökresultaten följer du stegen i Jag hittar inte Netflix-appen i appbutiker.

Om du inte har Play Store-appen kan du gå till Googles supportwebbplats för att få hjälp.

Kontrollera att din Android-enhet är uppdaterad

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Välj System och välj sedan Avancerat (Advanced).

• Välj Om enheten/surfplattan (About Device/Tablet) om du inte ser System.

3. Välj Systemuppdatering (System Update) eller Programuppdatering (Software Update).

4. När du har laddat ner tillgängliga uppdateringar provar du Netflix igen.

Kör diagnostik för Netflix-appen

1. Tryck på profilikonen längst upp till höger.

2. Tryck på App-inställningar (App Settings).

3. Bläddra ner till Diagnostik (Diagnostics) och tryck på Ladda ner (Download).

• Om alternativet Ladda ner (Download) inte visas hoppar du över det här steget.

4. I listan nedan klickar du på den felkod som stämmer överens med koden som visas på din skärm för att komma till nästa steg.

Kontakta Netflix kundtjänst om felkoden du ser inte finns med på listan.

Rensa Netflix-appdata

Obs!
Om du rensar appdata försvinner alla serier och filmer som du har laddat ner till enheten.
  1. Börja från Hemskärmen (Home) på enheten och navigera till Inställningar (Settings).

2. Välj Allmänt (General).

• Om Allmänt (General) inte visas fortsätter du till nästa steg.

3. Välj Appar (Apps) eller Program (Applications).

4. Välj Hantera appar (Manage Applications), Programhanteraren (Application Manager) eller Hantera alla appar (Manage All Apps).

• Om dessa alternativ inte visas fortsätter du till nästa steg.

5. Rulla ner till och välj Netflix.

• Om du inte ser Netflix tittar du under fliken Hämtat (Downloaded).

6. Välj Lagring (Storage).

• Om Lagring (Storage) inte visas fortsätter du till nästa steg

7. Välj Rensa data (Clear Data) eller Rensa lagring (Clear Storage) och sedan OK.

8. Prova Netflix igen.

Aktivera lagring av nerladdningar

1. Från hemskärmen på Android navigerar du till Inställningar (Settings).

2. Välj Appar (Apps) eller Apphanteraren (Apps Manager).

3. Välj Netflix.

4. Välj Behörigheter (Permissions).

5. Växla Lagring (Storage) till (On).

6. Prova Netflix igen.

Det här ska du göra härnäst

Om stegen ovan inte hjälper kan det betyda att nerladdningar inte stöds på din enhet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Installera om Netflix-appen

Obs!
Om du tar bort Netflix-appen tar du även bort alla serier och filmer som du har laddat ner. Du kan behöva ditt Apple-ID och ditt lösenord för att återinstallera appen.
  1. Börja på enhetens startskärm. Tryck och håll ned Netflix-appen tills den skakar.

2. Tryck på X i det övre vänstra hörnet på Netflix-ikonen och tryck sedan på Ta bort (Delete). När ikonen raderats trycker du på Klar (Done) eller på Hemknappen för att skakandet ska upphöra.

3. Öppna App Store och sök efter ”Netflix”.

4. Välj den kostnadsfria Netflix-appen från Netflix, Inc.

5. Installera appen genom att trycka på molnikonen.

6. Prova Netflix igen när appen har installerats.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan ladda ner serier eller filmer efter att ha uppdaterat Netflix-appen, eller om den senaste versionen av Netflix-appen redan är installerad, kan det betyda att nerladdningar inte stöds på din enhet.

Dator eller surfplatta med Windows 10

Använd Netflix-appen för Windows 10

För att ladda ner titlar på en Windows 10-dator måste du ha den senaste versionen av Netflix-appen. Det går inte att ladda ner titlar i en webbläsare.

Uppdatera Windows

1. Tryck på Windows-knappen på ditt tangentbord.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Uppdatering och säkerhet (Update & security).

4. Windows kommer att söka efter uppdateringar. Om det inte sker väljer du Sök efter uppdateringar (Check for updates).

5. Starta om datorn och prova Netflix igen när uppdateringarna har installerats.

Fortsätt nedan om inga uppdateringar hittas eller om de här stegen inte löser problemet.

Kontrollera din Windows-version

Din dator behöver använda version 1607 eller senare av Windows för att kunna ladda ner serier och filmer. Följ stegen nedan för att kontrollera vilken Windows-version du har.

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. Skriv ”Om din dator” och klicka sedan på Om din dator (About your PC).

3. Under Windows-specifikationer (Windows specifications) kontrollerar du Windows-versionens nummer.

Om versionsnumret är lägre än 1607 kan din dator ha problem med att uppdatera Windows. Kontakta Microsofts support eller din datortillverkare för att få hjälp.

Om versionsnumret är 1607 eller högre fortsätter du nedan.

Det här ska du göra härnäst

Vi undersöker det här problemet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Alla andra enheter

Det kan hända att nerladdningar inte stöds på din enhet.