Netflix-fel 10016-22005

Om du ser den här felkoden på din iPhone, iPad eller iPod touch, ofta tillsammans med följande felmeddelande:

Du måste ta bort nerladdningar från den här enheten, eller från en annan enhet som är kopplad till ditt abonnemang. Gå till help.netflix.com för mer information. (10016-22005) (You'll need to remove downloads from this device, or from another device on your plan. For more info, go to help.netflix.com.)

Det betyder att du har nått gränsen för antalet nerladdade titlar. Vissa licensavtal begränsar hur många nerladdningar du kan ha på dina enheter.

Det här problemet går vanligtvis att lösa genom att ta bort några nerladdningar du redan har tittat på.

Ta bort en enskild serie eller film

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Nerladdningar och sedan på en serie eller film.

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus nerladdningsikon för titel bredvid avsnittet eller filmen som drabbats av problemet.

5. Tryck på Ta bort nerladdning Ikonen Ta bort nerladdning.

Ta bort alla nerladdningar

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny ikonen mer längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar ikonen för app-inställningar.

5. Tryck på Ta bort alla nerladdningar ikonen för borttagning av alla nerladdningar och sedan på Ta bort (Delete).