Så här kommer du igång med Netflix

Välkommen till Netflix! Nedan finns information om hur du kommer igång. Om du inte hittar det ämne du letar efter kan du prova att söka efter det i vårt Hjälpcenter. Om du inte har registrerat dig ännu och vill ha mer information går du till Vad är Netflix?

Logga in

När du har öppnat Netflix-appen eller Netflix webbplats väljer du Logga in (Sign In) för att komma åt ditt konto och börja titta på serier och filmer. Du kan logga in på vilken Netflix-kompatibel enhet som helst, eller på flera kompatibla enheter. Om du stöter på problem går du igenom felsökningsstegen på Kan inte logga in på Netflix. Om du inte har Netflix-appen går du till Hur man laddar ner Netflix-appen.

Skapa profiler

Det går att skapa profiler för olika medlemmar i hushållet, så att de får sin egen personligt anpassade Netflix-upplevelse. Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser.

Hitta serier och filmer

Du kan söka efter titlar du är intresserad av, eller bläddra bland förslagen från Netflix. När du börjar titta och betygsätta titlar kommer Netflix att visa rekommendationer. Du kan också aktivera undertexter, textning och alternativt ljud på många titlar, eller söka titlar med de undertexter eller det ljudspråk du önskar.

Hantera ditt konto

Du kan när som helst uppdatera din kontoinformation och ändra din e-postadress, ditt telefonnummer eller ditt abonnemang genom att välja alternativetKonto (Account) i Netflix-menyn. Via profil- och föräldrakontroller kan du även justera innehållsinställningar som uppspelningspreferenser, språk och undertexter. I artiklarna nedan får du veta mer om hur du hanterar ditt konto.

Medlemskap och fakturering

Abonnemangsinfo

Inställningar

Min profil

Streama på olika enheter

Om du har fler än en Netflix-kompatibel enhet kan du byta enhet när som helst. Ditt abonnemang avgör hur många skärmar du kan titta på samtidigt, men det finns ingen begränsning för hur många enheter som kan finnas kopplade till ditt konto. Om du vill titta på en ny eller en annan enhet loggar du in på Netflix på den enheten. Mer information om Netflix-kompatibla enheter och hjälp med att konfigurera en ny enhet finns i vår artikel om hur det går till att ladda ner Netflix-appen.

Titta medan du är på språng

Du har tillgång till Netflix i över 190 länder runt om i världen. Om du vet att du kommer sakna internetanslutning kan du ladda ner serier och filmer på Netflix. Läs mer om vad du kan förvänta dig när du reser eller flyttar och vill titta från en annan plats eller tidszon.