Hur du uppdaterar din Netflix-kontoinformation

Om du vill uppdatera informationen för ditt Netflix-konto följer du stegen nedan.

Lösenord

Om du kan ditt lösenord och kan logga in på Netflix men vill byta lösenord går du till netflix.com/password. Du kan även gå till din kontosida och välja Ändra lösenord (Change password) för valfri profil, så länge det inte är en barnprofil.

Om du inte kan logga in på Netflix eller om du har glömt lösenordet går du till Så här ändrar eller återställer du ditt lösenord.

E-postadress

Logga in på Netflix webbplats för att uppdatera din e-postadress kontosidan för valfri profil, så länge det inte är en barnprofil.

Telefonnummer

Logga in på Netflix webbplats för att ändra ditt telefonnummerkontosidan för valfri profil, så länge det inte är en barnprofil.

Faktureringsinformation

Logga in på Netflix webbplats för att uppdatera din betalningsmetod eller betalningsinformation för Netflix. Om du faktureras via en tredje part och inte direkt via Netflix besöker du den tredje partens webbplats för att uppdatera den här informationen.

När du uppdaterar din kontoinformation skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta ändringarna. Om du stöter på problem när du sparar din uppdaterade information kan du följa dessa felsökningssteg.