Jag kan inte spara uppdateringar av min kontoinformation på Netflix webbplats.

Problem med att spara ändringar av din kontoinformation för Netflix orsakas oftast av ett tillägg i din webbläsare eller en webbläsarkonfiguration som förhindrar att Netflix webbplats laddas på rätt sätt. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Om du fortfarande har problem efter att ha följt felsökningsstegen för webbläsare ovan, provar du att starta om webbläsaren du vill använda utan att några tillägg är aktiverade:

Starta om Firefox utan tillägg

Så här startar du om Firefox utan aktiverade tillägg:

1. Klicka på Firefox menyknapp.

2. Välj Hjälp (Help).

3. Välj Starta om med inaktiverade tillägg (Restart with Add-ons Disabled).

När Firefox har startats om försöker du ändra och spara inställningarna du vill använda igen.

Inaktivera Chrome-tillägg

Om du använder Chrome kan du inaktivera onödiga tillägg innan du försöker igen. Så här inaktiverar du tillägg i Chrome:

1. Skriv chrome://extensions i Chromes adressfält.

2. I listan med tillägg avmarkerar du alla rutor som är Aktiverade (Enabled).

3. Gå tillbaka till Netflix och försök att streama igen.

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.

Inaktivera tillägg i Internet Explorer

Om du vill inaktivera tillägg i Internet Explorer följer du stegen nedan för den version av Internet Explorer som du för närvarande använder:

Internet Explorer 9

1. Öppna Internet Explorer.

2. Klicka på knappen Verktyg (Tools) och sedan på Hantera tillägg (Manage add-ons).

3. Under Visa (Show) väljer du Alla tillägg (All add-ons).

4. Välj ett tillägg och klicka sedan på Inaktivera (Disable).

5. Upprepa steg 4 för alla tillägg.

6. Starta om Internet Explorer.

7. Försök ändra och spara Netflix-inställningarna du vill använda igen.

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.

Internet Explorer 8

1. Klicka på Startknappen (Start).

2. Välj Alla program (All Programs).

3. Välj Tillbehör (Accessories).

4. Välj Systemverktyg (System Tools).

5. Välj Internet Explorer (inga tillägg) (Internet Explorer (No Add-ons)).

6. Försök ändra och spara Netflix-inställningarna du vill använda igen.

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.

Internet Explorer 7

1. Öppna Internet Explorer.

2. Klicka på knappen Verktyg (Tools).

3. Välj Hantera tillägg (Manage Add-ons).

4. Välj ett tillägg och klicka sedan på Inaktivera (Disable).

5. Upprepa steg 4 för alla tillägg.

6. Välj Stäng (Close).

7. Försök ändra och spara Netflix-inställningarna du vill använda igen.

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.

Inaktivera tillägg i Safari

Om du använder Safari kan du inaktivera onödiga tillägg innan du försöker igen. Så här inaktiverar du tillägg i Safari:

1. Öppna Safari.

2. Välj Safari.

3. Välj Inställningar (Preferences).

4. Välj fliken Tillägg (Extensions) i det översta menyfältet.

5. Växla Tillägg (Extensions) till Av (Off).

6. Stäng fönstret Tillägg (Extensions).

7. Försök ändra och spara inställningarna du vill använda igen.

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.