Ändra landet för ditt konto

Netflix finns tillgängligt i över 190 länder i världen. Varje land har sin egen katalog med serier och filmer som antingen är licensierade eller originaltitlar

Landet för ditt konto kan bara ändras om du flyttar till ett nytt land. Läs artikeln Flytta med Netflix för mer information.

Att använda en VPN-anslutning för att få tillgång till Netflix kommer att dölja din region och enbart ge tillgång till serier och filmer som är tillgängliga i alla regioner globalt. Läs artikeln Titta på serier och filmer via en VPN-anslutning för mer information.